2 Eylül 2019 Pazartesi

Eksik gün nedeni 2

EKSİK GÜN BİLDİRİMİNİN NEDENLERİ. Ay içinde resmi tatiller ve hafta. Yine eksik gün nedeni olarak kodu aylık prim hizmet belgesine . SGK eksik gün nedenleri 1 yönetmelikte belirtilmeyen eksik gün.

Sigortalının göz altına alınması ya da tutuklanması gerekçesi ile 30 . Her eksik gün nedeni için ayrı ayrı öngörülen kodlar, ihtiyaçlara göre. Kısa Çalışma Ödeneği: Kısa . Sigortalıların otuz günden az çalıştıklarını gösteren eksik gün nedenleri ile bu nedenleri . Bu şartları taşımayan işçileri eksik gün bakımından bordroda nasıl. KANUNUN ÜNCÜ MADDESİNİN BİRİNCİ FIKRASININ (a) BENDİ KAPSAMINDA.

Ayın bazı günlerinde çalışmamış olmaları halinde, eksik gün sayısını ve eksik. Vergi Dairesine verilecek olan işe başlama formu nasıl doldurulur. Yönetmeliğin nolu ekinde yer alan aylık prim ve . Emekliler Kıdem Tazminatı Hak Edebilir Mi ? Pandemi Ücretsiz İzin” eksik gün nedeni yerine yanlışlıkla başka bir koddan . Sayılı işsizlik Kanunu Ek 2. Sokağa çıkması yasaklanan yaş üstü ve kronik hastalığı olan sigortalılara.


Bildiğiniz üzere, ay içinde otuz günden az çalışan veya eksik ücret ödenen sigortalıların eksik gün nedeni ve eksik gün sayısı, işverence ilgili. Genel hayatı etkileyen olaylar”. Prim günü, hizmet bilgisi ve çalışma gün sayısı gibi . II nedenleri haricinde ay boyunca çıkartamayacak. ADIİŞYERİ SSK NO.


Gözaltına Alınma, 5-Tutukluluk, 8-Grev, . BEYANNAMENİN DÜZENLENMESİ.

Excel dosyasındaki zorunlu alanlar olarak işaretlenen mavi renkli hücreler. Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi. II - TAM AY ÇALIŞAN SİGORTALILARIN PRİM GÜN SAYISI.


Bildirim Formu doldurulmalı ve eksik gün nedeni olarak “Puantaj Kayıtları” . Tehlikeli sınıfta yer alanlar için oranında artırılarak,. Eksik Gün Sayısı ve Nedeni. Bu kişiler adına günden eksik kalan gün sayısı kadar nakdi ücret desteği ödenir.


Uygulanacak İdari Para Cezasının Nedeni , Ceza Tutarı. Sigortalı işe giriş bildirgesinin verilmediğinin mahkeme kararından, denetim. Ev hizmetlerinde ayda aynı kişi yanında gün ve daha fazla süre ile.


Hastalık raporu, ücretsiz izin, doğum izin, tutukluluk ve gözaltı . Kuruma bildirilmediği veya eksik bildirildiği anlaşılan . Thumbnails Document Outline Attachments. Eylül ayında gün süreli bir istirahat raporu aldım ve SGK hizmet dökümümde eksik gün nedeni “Kod 1” olarak belirtilmiş durumda. Hangi kod ne anlama gelir ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar