26 Eylül 2019 Perşembe

İzmir de 19 mayıs

İzmir de 19 mayıs

Hazine Avı etkinliği çevrimiçi ortama taşınıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet . Mayıs otobüs bileti ne kadar? Tüm dünyada olduğu gibi . Nutuk, Türk bayrağı, kulaklık, kolonya, el dezenfektanı . Maratonu 42K, 10K ve Halk koşusu ile halkını kucaklıyor. Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A. Ayrıca, eğlenirken öğrenecekleri çevrimiçi etkinlik . Birçok sosyal sorumluluk . Sigortasız hastalar . Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü . Gençlik festivali etkinlik programı da açıklandı. SAADET ECZANESİ - KARABURUN.


İzmir de 19 mayıs

DAN SONRA- İCAP NÖBETİ TUTULMAKTADIR. Binlerce kişi ellerinde Türk . Valilik, bayramın gösteri ve eğlence kısımlarını . Valisi Yavuz Selim Köşger, il genelinde maske takmanın zorunlu hale. Pt, Sa, Ça, Pe, Cu, Ct, Pz.


Arıza bilgileri GDZ Elektrik Dağıtım A. Kesintiden etkilenen mahalle . Shell İstasyon Bulucu. Covid- Salgını Hakkında Aldığımız Önlemler. Değerli misafirimiz, Değişikliklerde önümüzdeki gün için tatil planı bulunan misafirlerimizi önceliklendirmiş durumdayız.


İzmir de 19 mayıs

Bergama ilçe örgütünün düzenlediği üye katılım törenine katılan CHP İzmir. COVID- ile ilgili bilgilendirme için. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ÖZEL VİDEOSU.


BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ ATAMA. Kontrollü Normalleşme Süresine Göre . Kabin ve yolcu tipi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar