27 Eylül 2019 Cuma

Fenerbahçe yeni sezon forma

Fenerbahçe yeni sezon forma

Sarı-lacivertlilerin açıklamak için beklediği yeni sezon formaları internete sızdı. Bordo Lacivert renklerin arasındaki sarı . Fenerbahçe yeni sezon formaları ne zaman tanıtılacak? Yeni tasarımlarda fırça detaylı çubuklu en çok beğenilen forma oldu.


Fenerbahçe yeni sezon forma

Kadın veya erkek formaları taraftarın ulaşabileceği sabit bir ölçüde . Bu içeriğimizde Avrupa futbol . NOT: Yeni formalar belli oldukça haberimiz güncellenecektir. Son dakika spor haberi. Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen . Fenerium ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları. FORMA TANITIMI YAPILDI. Futbolcular Max Kruse, Vedat Muric, Emre Belözoğlu, Garry Rodrigues sarı- lacivertli takımın yeni sezon formalarını giyerek podyumda boy . Forma tanıtımı için . Sarı lacivertlilerin piyasaya sürmeye hazırlandığı özel forma sosyal medyada . Ancak Sarı-Lacivertli ekibin yeni sezon formaları internete sızdı.


Sarı Lacivertli kulübün forma tanıtım lansmanı bugün Dereazğı . Yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı . Kısa süre içinde gündeme oturan formalar taraftarlar tarafından yorumlanmaya başlandı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni sezon formaları. Gri melanj desen üzerinde enine turkuaz çizgiler ile farklı ve şık bir görünüm sunuyor. Eski sezon bitmeden yeni formalar görücüye . Efsane Lefter Küçükandonyadis döneminde . Henüz detaylarla sınırlı olan kareler gelecek sezon taraftarları nasıl formaların. Bu genel bakış oyuncuların kulüpte giydikleri forma numaralarını gösterir.


Fenerbahçe yeni sezon forma

Numara, Tüm oyuncular. Buna göre sarı lacivertliler gelecek sezon taraftarın da beğenisini kazanacak formayı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçen sezona göre çubukları daha geniş ve iki . Taraftarlar formaya yoğun bir şekilde ilgi gösterdi.


Joshua King bu sezon maçta forma giydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar