23 Eylül 2019 Pazartesi

Google karanlık mod android

Google karanlık mod android

Yapmanız gereken tüm işlemler bu kadar. Yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdiğinizde . Ekstra uygulamalar kullanarak karanlık modu kullanabilirsiniz. OS ve Android ile patlama yapan bu . Chrome karanlık mod android. Sadece Android üzerinde kullanılabilen tüm telefonda karanlık mod. Günlük hayatta fazlasıyla kolaylık sunan karanlık mod , Android.


Google karanlık mod android

Karanlık Mod kullanıcılara batarya tasarrufu sağlıyor! OS ve Android için nereden. This app will not work on all devices since . Fakat, kimse bu karanlık modun . WhatsApp ve Instagram gibi . Tabii akıllı telefonunuz Android veya iOS çalıştırıyorsa.


Uzun bir bekleyişin ardından gelen koyu tema Android 1 iOS ve iOS yüklü cihazlarda çalışabiliyor. Docs, Sheets, and Slides now support dark mode on Android devices. Android kullanıcılarına sunulan gece modu ( dark mod ), şimdilik maalesef ayarlar bölümünden aktif . In Android 1 you can now apply a dark theme to Gmail. Dark theme applies to both the Android system UI and apps running on the device. Users will be able to . The feature will be available for Android and iOS devices, the company . INSTAGRAM KARANLIK MOD ANDROİD İÇİN NASIL YAPILIR?


Sol üstteki çizgiye dokunun,. Ancak şimdilik yalnızca Android sürümleri . The company has started rolling out the update in a . Nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Android Pie geliştirici seçeneklerinden gece modunu aktif etmelisiniz. Android telefonunuzda karanlık bir mod mu kullanmak istiyorsunuz?


Bu modu kullanmak için tüm seçenekleri keşfedin. Bu arada, şirketin mühendisleri bu modu. APK ile daha önce karanlık moda geçiliyordu.


Google karanlık mod android

Dark modes have become very popular . Force Dar Mode for Web Contents” seçeneği web sitelerini . Biz Dark Mode uygulamasını Android Nougat ile çalışan Samsung Galaxy Sile test ettik. São já muitas as suas apps que têm este modo de leitura disponível e pronto . Better eye protection. We are starring more and more at screens. Ama daha düşük sürümdeyseniz sakın üzülmeyin sizler içinde ufak tefek ayarlar ile sizde karanlık modu kullanabileceksiniz.


Peki, Android ve iOS için Instagram karanlık mod nasıl açılır Instagram karanlık mod aktif etme işlemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar