18 Eylül 2019 Çarşamba

Iphone imei değiştirme

Telefon yurtdışından. IMEI değiştirmenin de sonuçları var ne de olsa. IOS tabanlı cihazlara ise IMEI atma işlemi gerçekleştirilemiyor. Bu konudaki kullanıcılar: misafir.


Donanım Haber forum.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi . Fakat Qualcomm işlemciler de bu henüz mümkün değil. Cep telefonuna imei atma işlemini bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Kullanmakta olduğunuz veya yurt dışından getirdiğiniz telefonun imei numarasını değiştirmek istiyorsanız bu yazımızı takip ederek kolayca yapabilirsiniz.


Bu hizmet ile, yurt dışından getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirebilir ve kullanıma açtırabilirsiniz. Ve menuden imei . MEİ değiştirmenin iki farklı yolu var, kod ile veya rom ile ilk başta . Disk Rar Şifresi: revo GEREKLİ .

The IMEI number is the unique way of identifying your HUAWEI PPro. Huawei PLite unlock root ve imei değiştirme : Huawei plite bootloader . The identity of each mobile device is identified by the IMEI number that is identified on the cellular network of that network and this identification has been . Bir telefona çakma IMEI atmak dünyanın hangi ülkesinde olursanız olsun suç kabul ediliyor. Sıfır anakart satışı olmaz ve anakart almak oldukça riskli bir. Android IMEI nasıl değiştirileceği göstereyim. Bilim kurgu film izle türkçe dublaj indir.


Bilgisayarlarımızda genelde Windows işletim sistemi kurarız ve onu kullanırız. Buradan size kendi kullandığım ve . Time needed: minutes. Her cihaza imei atma.


Find more step-by-step device tutorials on att. Fakat bu işlem için elinizde kullanmadığınız bir telefonun haneli IMEI kodu olmak zorunda. Program İndirme Linki : link. Uw2P Driver İndirme Linki . Daha önceden bu sayfadan verilmekte olan (IMEI sorgulama ) hizmeti BTK.


Cihazımın IMEI numarasını bilmiyorum.

Nasıl öğrenebilirim? Eski Sony ve Sony . Specializing In Remote Services, Remote IMEI Repair Of The Newest Devices,. Yurt dışından getirilen .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar