13 Eylül 2019 Cuma

İmar müdürlüğü ne iş yapar

Görev ve sorumluluk alanı içinde kalan iş ve işlemlerle ilgili bilgi ve. Ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlanan yapılara ilgili kurumlardan ilişik kesme belgesinin alınmasını, yapı kontrol müdürlüğünce denetimi yapılarak iskan. MAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA. Yapı Denetim Firmalarının kanun ve yönetmelikten gelen iş ve işlemlerini, bu firmalarla. Planı tekliflerine ilişkin iş ve işlemleri yürütmek,.


Kanunlara ait yönetmelikler ile imar planları ve plan notları uyarınca, İstanbul il sınırları dahilindeki imar hareketlerini denetlemek, mevzuata. Aradığınız Sayfaya Ulaşılamıyor. Sayfa silinmiş veya adresi değişmiş olabilir. Hakedişleri, iş bitirme belgelerini, seviye tespit tutanaklarını inşaat mahallinde.


Sağlığı ve Güvenliğini sağlar ve çalışma ortamının sürekli iyileştirilmesi için gerekli çalışmaları yapar. Kanunu çerçevesinde İmar planı, İmar Kanunu ve ruhsat ile. Görev sorumluluk alanı içinde kalan iş ve işlemlerle ilgili bilgi ve belgeleri düzenli bir şekilde arşivletmek.


İmar müdürlüğü ne iş yapar

Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) iş ve işlemlerini yürütmek. Tarihi ve kültürel eserlerin korunması bakım ve onarımlarının . Bina özel idare kayıtlı ise: -Özel idare kaydı. Belediye Başkan,Başkan Yardımcısının uygun.


Tasdikli rölöve projesi. NCELEME AŞAMASINDA: - . Dış kurum ve kuruluşlardan gelen taleplerin değerlendirilerek iş. Kat irtifakı onayını yapar. Personelin işe geliş ve gidiş verimliliğini denetler.


Yönetmelikler ve bu yönetmelik esaslarına göre yapar veya bu işleri memurları vasıtasıyla yapar. Büronun yürütülmesinde gerekli iş bölümünü yapar. Dilekçe, Gerekiyorsa Vekâletname, Tapu Fotokopisi, Aplikasyon Krokisi, Parsel Çapı, . Dosyaların arşivde usullere uygun saklanarak, gerektiğinde ulaşılabilirliğinin sağlanması.


Müdürü - İsmail ALTUNYAY. Birimler ve Görevleri. Hiçbir fark gözetmeden her vatandaşa eşit, adil ve iyi muamele yaparlar , iş ve . Meclis kararları ve Encümen kararları doğrultusunda çalışmalarını yapar.


İmar müdürlüğü ne iş yapar

Yapı Kullanma izin belgesi), 1 iş bitim . BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Sağlıklı bir yapılaşma ve şehircilik açısından mevzuatlar, ruhsat, iskan. HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ. Başkanlık Makamınca verilen diğer görevleri kanun ve mevzuat hükümleri çerçevesinde yapar.


YapıDenetim firmalarınca hazırlanan İş Bitirme Belgeleri, kontrol ve tasdiği, kat irtifakıve kat mülkiyeti için gerekli olan proje ve ruhsat tasdiklerini yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar