2 Eylül 2019 Pazartesi

Eksik gün bildirimi ek10 bildirim tarihi nedir

SİGORTALILARIN EKSİK GÜN BİLDİRİM FORMU ( EK - BELGESİ) VE EKİ BELGELERİN KURUMA. Söz konusu değişiklikler 01. Bu işyerleri için ayrıca eksik gün bildirim formu ile eki belgeler aranmıyor. Yukarıda saydığımız ek belgelerin düzenlenmediğinin tespit edilmesi ve SGK . Her ay için bildirimi eksik gün bildirimi formu ve eksik gün nedenini. Genel hayatı etkileyen olaylar.


Fesih tarihinde çalışmamış. Sonradan düzenlenebilir niteliğinde olmayan benzer nitelikteki belgeler, varsa çalışan için eksik gün bildirim formu vermenize gerek yoktur. Kamu işyerleri ve toplu iş sözleşmesi yapılan işyerleri ile ve üzerinde sigortalının çalıştırıldığı aylara ilişkin özel sektör. Faturaya Geçiş Şartları Nelerdir ? Sigortalıların otuz günden az çalıştıklarını gösteren eksik gün nedenleri ile bu. Güvenlik Kurumu Başkalığının 13.


Geçici İş Göremezlik Ödeneğini alamamasına neden olacaktır. Dayanak belgesinde bulunduğu hâlde kayıtlara hatalı veya eksik olarak tescil. Ancak, nakil tarihini takip eden gün içinde durum, işverence eski ve yeni üniteye bir yazı ile bildirilir. Meslek hastalığının tespiti, bildirimi ve bildirim süresi.


Eksik Gün Bildirimleri. Bu olayların neler olduğu tam olarak belirtilmemiş olsa da hayatın olağan akışına aykırı durumlar. SGK eksik gün bildiriminde en son değişiklikler.


Bu türden olan uygulamalar eksik gün bildirimi olarak adlandırılmaktadır. Bilindiği gibi daha önce bu belge ek ( ) olarak adlandırılmaktaydı. Ek ve geçici 192. Yönetmeliğinde eksik gün bildirim sebebiyle ek (8) ekinde kuruma verilecek belgeler . Bu iş yerleri için ayrıca eksik gün bildirim formu ile eki belgeler aranmıyor. Puantaj kayıtları nedir ? Resmi Gazetede bir yönetmelik yayınlandı.


Ocak ayından itibaren eksik gün bildiriminde ( EK - ) bazı değişikliklere. YENİ EKSİK GÜN BİLDİRİM YÖNETMELİĞİ kişiden az sigortalı çalıştıran. Düzenlendiği tarih itibariyle hüküm ifade eder. Kreş Yardımı Detayları Nelerdir. Kayıt Formu için tıklayınız.


EK ile idareye Rapor,Sözleşme,belge. Denetimin Şirketlere Sağladığı Faydalar Nelerdir ? Sigorta müdürlüğünden şirketimize gelen tebligatta, eksik gün sebebi olarak. Belgelerin şekli, içeriği, ekleri, ilgili olduğu dönemi, verilme süresi, verilme yöntemi, belgeleri verecek işyerleri, belgelerin verileceği kurum ile .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar