13 Eylül 2019 Cuma

Matbaa perforaj makinesi

Matbaa perforaj makinesi

Açıklama: Satılık ikinci el CYKLOS RPM 3PERFORAJ MAKİNASI. Vade Sistemimiz Tüm Kredi Kartlarına 9 . Ofset Kalıp Çekme (Şase) Makinası. Matbaa Kompresörleri.


CİHANMAK MATBAA MAKINALARı VE MALZEMELERI. GTO-Numaratör ve perforaj. Sanayi tipi makineler katlama işinin yanı sıra pilyaj , perforaj , yapıştırma ve sayfa kenarı tıraşlama gibi özelliklere de sahip olabilir. Buna ek olarak taşlama makineleri , perforaj bıçakları gibi iş parçalarında diş açma ve yüzey.


Diş açma ve daldırma taşlama için çevresel taşlama makinesi. Bu bölümde matbaa ile ilgili terimler ve baskı işlemlerinde kullanılan makinelerin kullanımı hakkında bilgi bulabilirsiniz. Tel Dikiş makinesiyle üretime başlayan Bamtaş, bugün Omega Kafa Tel Dikiş, kağıt delme makinesi , zımba, kollu zımba, ayaklı zımba, motorlu zımba, Çift Kafa . Perforaj ağzı var pazarlık . Kullanıcı oyu: - ‎1.


Stokta var ulusal meslek standardı kırım katlama operatörü. Kırım Katlama Operatörü (Seviye 3), matbaa işletmelerinin baskı . Yapıştırma Makinası , Şerit Gergi Kolları, Şerit Gergi Kolları, Şerit . Kâğıdı baskıda kabartma işlemi. Karışık kalıp: El dizgi kalıbı içinde, makine dizgi ve klişe olursa bu kalıba karışık kalıp denir.


NEW STAR YFMA-540Y Termal Selefon Makinesi - Altun Selefon. Cilt Makinesi , Adet. Baskı makineleri ile . Bu makine özellikle değişken datalı dijital baskı yapan matbaalar ve. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada.


Matbaa perforaj makinesi

Polar Em Monitör. Duplo Dc Harman Makinası. Horizon Vac 1System Kule Kitapçık Yapıcı. Heidelberg baskı makineleri ofset baskı bölümünde tercih edilmiştir. DonanıPiliyaj, perforaj ile kesim bıçak ve aparatları, çelik kılıf, baskı makinesi.


Keski baskı işleminde kullanılan suntanın üzerinde keski, pilyaj ve perforaj bıçakları bulunmaz. Bu modül çoklu hızlı kesim makinesinin ambalaj üretiminde uygulamalı olarak anlatıldığı öğretim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar