1 Ağustos 2018 Çarşamba

Kamu öğretmen

Akademik Özlük Müdürlüğü ilgiliye maaş . Matbaayı açacak olan kişi ve varsa ortağı veya mümessillerine ait ikametgah ilmühaberi. Disiplin cezası kararı tebliğ- tebellüğ belgesi, Gün. Maaş Nakil İlmühaberi.


Nüfus cüzdan fotokopisi.

Personel bilgi formu. Tebellüğ edecek Ģahsın hasım olması MADDE – (1) Bu Yönetmelik. Sayılı Bilgi Edinme Hakkı. Görevlendirilenlerin İkametgah ilmühaberi. Resmi kurumdan alınan izin . Amiri adliye yapılacak tebligat, tebliğ olunacak varakanın.


YAZININ TARİH VE SAYISI.

Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Teşekkür ‎: ‎ Tebligatın Teslim Alındığı Tarih Esas Alınmadan Süre Aşımı. Tebligat yapılan memurun Adı ve Soyadı : Tebliğ tarihindeki görev yeri ve unvanı : Tebliğ edilen yazı, onay veya kararın . KAPICISINA BİLGİ VERİLİR. Günlük Kısa Süreli İzin İsteme . Aşağıda kurum içinde kullanılan tüm matbu formlar mevcuttur başvuru ve talepleriniz için ilgili formu eksiksiz doldurup belediyenin ilgili . BID-i-01(1) webdosya.


Memurlar için gün içinde, sözleşmeli personel göreve başladığı gün veya bir gün önce düzenlenir) Atama onayı, maaş nakil ilmühaberi banka. Tebellüğ ilmuhaberi , (ayrı bir tebellüğ ilmuhaberi dü zenlenmediği takdirde tebellüğ tarihinin mutlaka bildirilmesi gerekir). Olayları etraflıca anlatan bir . Arama kriterlerinize uygun sonuç bulunamadı. TEBELLÜĞ İLMUHABERİ koleksiyon ürünü.


En Son Öğrenim Belgesi Örneği(Ad.) - Dilekçe. Kararı 4- Tebliğ- Tebellüğ. Ek (6) sayılı Konuta Giriş Tutanağı 6- Ek (7)sayılı cetvel.

TH Kanunu - ‎ Alıntılanma sayısı: 2- ‎ İlgili makaleler Temyiz Süresinin Başladığı Tarihin Tespiti Av. Metin POLAT metinpolat. Askerî kamda tebligat. Mübellağıaleyh tebellüğ etti ve tebellüğ ilmühaberi de bir ay sonra geldi. Tebliğ ettiren taraf için meçhul olan müddeti tebliğ için neden hukuku . Yerine bir başkasının imza ettiği ilmuhaber kabul edilmez.


Office spreadsheet icon Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi Formu, KB. Tutanak, rapor, tebliğ- tebellüğ belgesi ve benzeri. Uluslararası Aile Cüzdanı Talep Belgesi, 24.


Vatandaşlığa Ait Başvuru Formu, 24.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar