30 Ağustos 2018 Perşembe

Şanghay başkonsolosluğu

Türk için aslında bilinmesi gereken bir mekan konsolosluğumuz. Burada yaşadığımız . Başkonsolosluğu Resmi Tatil Günleri. Highlights info row image. Açılan Sandık Oranı 100. Türkiye Geneli Sonuçlarına Dön.


Seçiniz, ALMANYA, AMERİKA BİRLEŞİK . The Consulate General for the Republic of Turkey - Shanghai. Adres: Consulate General of the Republic of Turkey, SOHO . ANGHAY BAŞKONSOLOSLUĞU. N DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK FUAR . N HALK CUMHURİYETİ. RECEP TAYYİP ERDOĞAN.


Vikipedi, özgür ansiklopedi. Görev Bölgesi: Şanhay, Zhejiang, Jıangsu, Anhuı. KOPENHAG BÜYÜKELÇILIĞI. Halk Cumhuriyeti, yöneten.


Konsolos beyefendi, işadamına . Pekin Büyükelçiliği ile Guangcou, Hong Kong ve Şanghay. Vatan Partisi, Venezuela ile dayanışmasını çoğu ülkede gösteriyor. Otelleri hakkında tatilcilerin yaptığı binlerce yorum, öneri ve şikayeti incele. Kapadokya otelini seç. Büyükşehir Belediyesi ile Şanghay kardeş şehir.


FETÖ hakkında Çin basınını bilgilendiren, Şanghay başkonsolosluğu yetkililerini mücadelerinden ötürü tebrik ederim. Ersan Aslan, Şanghay . N (Pekin, Şanghay, Guangzhou).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar