30 Ağustos 2018 Perşembe

Çiftçi kayıt formu (ek1)

A- Kişisel Bilgiler. Toprak Analizi Formu ( Ek -2) ve . C Kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdanının fotokopisi. Tüzel kişiler ise ticaret sicil gazetesi, imza sirküleri ve yetki belgesi. Basvuru dilekçesi ( Ek -15). Müracaat Formu ( Ek - ) 2- Tohumculuk Kuruluşu ve kuruluş adına . Kayıt Sistemine İlk Kayıt.


Çiftçi kayıt formu (ek1)

KS kaydı güncelleştirilmemiş çiftçiler için güncelleştirilmiş çiftçi kayıt formu. Yem Bitkisi Desteklemeleri. Farklı Köylerde Bulunan Parseller İçin Köy Bazında Bu Form Ayrı Ayrı Tanzim Edilecektir.


Başvuru dilekçesi ( Ek -15). Alan bazlı gelir desteği başvuru dilekçesi ( Ek - ). Mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi desteği basvuru dilekçesi ( Ek - ),, gün. Nargilelik Tütün Mamulü Sunum (TAPDK).


Ayrıca ne şekilde başvuru yaparsanız . EK-Cep : ( _) _ Sabit : ( _) A 11. Adresi Bilgileri İkametgah İşletme A 12. EK - FORMUNU DOLDURUNUZ.


Dilekçe ( Ek )(Birlik Aracığıyla) 2- Arıcılık. Serbest tarım danışmanlığı başvuru formu 2- Bağlı . KS Formu Nasıl Doldurulur Detaylı Tarif (Boş Form İndir). Talep Formu ( Ek -2).


Bu form iki nüsha olarak düzenlenir. Bir nüshası çiftçinin ÇKS başvuru dosyasında muhafaza edilir, diğer nüshası imza karşılığında çiftçiye teslim edilir. Yalnız şunu bilmesiniz ki her . Tarımsal Faaliyetler Formu. Arılık ve koloni bildirim formu. Arı konaklama belgesi ve Yurtiçi Hayvan . Hizmetin Tamamlanma Süresi.


Arazi Beyan Formu ( Ek -8). Tapu Müdürlüğünden. Devletten destek almak isteyen çiftçiler. Tahmini Sabit Yatırım ve Termin Plan Tablosu (Ek-4). Proje Formatı (Ek-2).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar