15 Mayıs 2020 Cuma

Ptt barkod bulunamadı

Ptt barkod bulunamadı

Diğer kargo takibi yapan sayfalardan bakın. Düşük bir ihtimal ama kargonuz yeni takip numarası almış olabilir. PTT Kargo “Alıcı Adreste Bulunamadı ” Sorunu.


Ptt barkod bulunamadı

Takip numarasını yazdığımda ptt barkod bulunamadı uyarısı veriyor. Ptt mobil programini kur. US) ppt yurt dışı takipten kargoma ulaşamıyorum (kayıt bulunamadı yazıyor). Barkod numarasını yazıyorum sonuç bulunamadı diyor nasıl bir iş bu.


Hedefe gönderilen kargoların takibini mümkün kılmak için müşterilerin hizmetine sunulmuş bir . Tüm işlemleri yaptığınız halde bakiyenizi görüntüleyemiyorsanız, HGS etiket numaranızın kayıtlı olduğu T. Kimlik Numara bilgilerini PTT şubelerine uğrayarak . Yurt dışı çıkış, Ülkemiz varışlı, barkod numaralı mektup postası gönderileri, APG ve. Aciklama: Barkod Numarasna Ait İslem Bilgisi Bulunamadı. PTT Genel MüdürlüğüHızlı Geçiş Sistemi (HGS) Hesap Bilgileri Sorgulama.


Ptt barkod bulunamadı

NERİLEN HİZMETLER Araç Plakasına . PTT Barkod Numarası Olmadan Kargo Sorgulama! Kayıtlarınız için Günlük . Bilet aldığım güzergahlarda bazen sefer bulunamıyor. Yine aktarmak istediğimiz bir başka takip yöntemi de ptt kargo takip sitesidir. Barkot aliexpress sitesinde yada uygulamasında takip bölümünde veya artık her.


BULUNAMADI diyor ne . PTT ile Yeni Kimliklerin Teslim Edilmesi. Kargonun paketlenmesi ve alıcıya yollanılması esnasında verilen makbuzda yazılan barkod numaraları ile PTT kargosunun oluşturduğu web . Kargonun taşıma faturasındaki bilgilere göre hazırlanan ve barkod okuyucular ile referans kodunun okutularak gerekli kargo yönlendirmelerinin . PTT İŞYERİ: Acentelikler de dâhil PTT tarafından faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan. PTT kargo için mevcutta bulunan kargo takip numaranız makbuzda bulunan ,üst kısmında belirtilmiş olan barkod numarasıdır. PTT tarafından adresinizde bulunamadığınız takdirde haber kağıdı bırakılarak, Ücretsiz Ulaşım Kartınız bağlı bulunduğunuz PTT şubesinde bir hafta . Her kitap için özel notlar alabilirsiniz. Barkodunu okutarak kitaplarınızı hızlıca ekleyebilirsiniz.


Ptt barkod bulunamadı

Ulaşmaya çalıştığınız sayfa bulunamadı. Maximum Mobil Uygulamasından Barkod ile fatura ödeme. Ayrıca Bankamatik, wap. Sertifikam kuryede nasıl takip ederim? Bu sekmede karşınıza Barkod bölümünün alt kısmında yazan haneli bir . Aradığınız destek konusu bulunamadı , dilerseniz aşağıda bulunan başlıkları inceleyebilirsiniz.


Isin tuhafi Alman postasinda barkod numarasi ile sorgulama yaptigimda Kayit bulunamadi diyor. Simdi bu dosya nerededir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar