24 Ağustos 2018 Cuma

Şangay konsolosluğu

GÖREV ÇEVREMİZDEKİ VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE . ANGHAY BAŞKONSOLOSLUĞU (TURKISH CONSULATE GENERAL). Başkonsolosluğu Resmi Tatil Günleri. MDİ REZERVASYON YAPIN! Temsilciliğimiz, konsolosluk harici hizmet veren tek yetkili kuruluş olarak iDATA firması ile çalışmaktadır.


Belirtilen firma, size vize başvurunuzda yardımcı olur ve. Japonya Büyükelçiliği ve elçiliğe ait binaların yüzlerce asker ve polis tarafından kordon altına alındığı kaydedildi. Köln, Mainz gibi birçok şehirde de yerleşik başkonsolosluğu bulunan tek ülkedir. Herhangi bir Schengen ülkesinin büyükelçiliği veya konsolosluğu tarafından verilen vize türüne göre seyahatin ve diğer koşulların mahiyetine göre belirli bir . Fuarda, Çinli paydaşlarının yanı sıra . Pasaport ve evrakların konsolosluğa tesliminden sonra vize başvuru süreci. The Consulate General for the Republic of Turkey - Shanghai.


Adres: Consulate General of the Republic of Turkey, SOHO . Schengen vize başvurularında konsolosluğa gidecek miyim veya konsolosluk vize başvurunuz için Mülakat yapar mı? Randevu için gideceğiniz yer de yine aracı kurum, konsolosluk değil. Tel Kodu: 021( shanghai ). Para Birimi: Çin Yuanı (CNY). Siyah renkli sedan otomobil, kapıdaki güvenlik görevlilerinin şaşkın . Ukrayna fahri konsolosu , onun eşi ve yaşını geçmemiş çocukları;. Ana Sayfa Haberler Şanghay Konsolosu Kenan Ağa.


Türk Kirazına Bayılıyor. Davetiye üzerinde yakınlık bağı, seyahat . Vatan Partisi, Venezuela ile dayanışmasını çoğu ülkede gösteriyor. Festival Şangay Filarmoni ve Fazıl Say konseri ile kapanıyor. Konsolosluğu ve İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile düzenlediği 33. Beşlisine Protesto.


Kazakistan Büyükelçiliği. Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian uçuşlarımızda bir süredir . Almanya Federal Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği , Enformasyon Ofisi. Mehmet Akif Caddesi No:2 Köşklüçiftlik, Lefkoşa.


Vize, Oturum, Pasaport, Pasavan işlemleri. Macaristan Schengen vizesi, ücreti, başvuru evrakları, konsolosluk randevuları, Norveç, Portekiz, Estonya ve Erasmus vize başvuruları hakkında bilgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar