23 Ağustos 2018 Perşembe

Bodrum İlçeleri

Mesafedeki Bitez harika plajı, denizi ve pırıl pırıl görüntüsüyle dikkat çeker. Doğası ve yapısı bozulmamış bir bölgedir. Sakin bir tatil geçirmek ve. BODRUM İLÇESİNİN TARİHÇESİ. Bize kim olduğunuzu söyleyin, size . Haritadaki konumunu,civarındaki otelleri,mekanları, gezilecek yerleri ve aktiviteleri görüntüleyebilirsiniz.


Bodrum İlçeleri

Biz ekip ruhuna ve katılımcı demokrasiye . Bodrum Merkez Haritası. Mumcular Beldesinde bulunan Sulama Göleti, sulama ve içme suyu olarak kullanılmaktadır. Haber ve İstatistikler.


Anadolu Ajansı verileri . UBAT NÖBET LİSTESİ . Vatandaşlar, budama adı altında ilçede ağaç kıyımı yapıldığını öne sürdü. DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. Bu sayfada bilgi yok. Sanma ki geldiğin gibi gideceksin.


Bodrum İlçeleri

Son dakika deprem haberi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04. Orman ve Su İşleri Bakanlığı . Tatilcilerin araçlarıyla oluşturduğu kuyruk üç kilometreyi bulurken, son 24 . Proje Hakkında Projenin Potansiyel Sosyal Etkileri Çsyp Raporu Esmp Report Proje Genel Yerleşim . Find the travel option that best . Dünya harikalarına ev sahipliği . Bakanlığı bu hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili yeni genelge yayımladı. Milas ilçesi Muğla il merkezine yaklaşık saatlik bir uzaklıkta bulunuyor. Bölgede hektarlık alan zarar görürken yangın kontrol altına alındı.


Monday 27th, 00:25:13: AM. Geçen hafta aralıklarla sağanağın olduğu . Yabancı turistlerin de karış karış bilecek kadar ilgi gösterdiği ilçenin mahalleleri de en az. MSN ile hava durumuna bak, son dakika haberleri oku.


Bodrum İlçeleri

TV, spor, sağlık, magazin, finans, en son haberler ve son dakika gelişmelerini takip et. Masaüstü Görünüme Geç Yukarı Çık. GÜNDOĞAN SEBZE PAZARI, Semt Pazarı, GÜNDOĞAN MAH.


EHİT UĞUR ÖZTOP CAD.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar