14 Ağustos 2018 Salı

Bulgaristan vatandaşlığı nasıl alınır

Asla başınıza gelmesini istemeyiz ama, yurtdışında pasaportunuz kaybolursa ne yapmalısınız? Hayır, bu maalesef mümkün değil, randevu sistemimiz kapalıdır. Vize ücreti iade edilecek mi? COVID-nedeniyle kullanılamayan vizelerin . Bordo ve yeşil pasaporta göre vize başvuru süreçleri de değişiklik . Yerleşik statüsü için başvuru ücretsiz ve elektronik yolla yapılıyor – telefonlar için özel mobil uygulama ile pasaport çipi taranıyor. TL ile 1TL arasında değişmektedir.


Bulgarca Çeviri Fiyatı, TL. Pasaport (sayfalık). Yaş aralığı, gün, gün, saat. Proje davetiyeniz varsa vize ücretinden muaf olabilirsiniz. Turistik, Ticari,.


Vatandaşlık hizmet bedeli 115TL. Geçici pasaport çıkarma ücreti tutarının dörtte biri tutarının azaltılması, yani 67 . Her durumda, vize ücreti , servis ücreti ve tüm opsiyonel ücretler iade. Merkezinin başvuru ve pasaport İadesi saatleri buradan kontrol edebilirsiniz. LEMLER, GEREKLİ EVRAKLAR VE ÜCRETLER yazımız işlerinizi çok kolaylatacaktır.


G Red Elite, Red Elite tarifelerindeki kullanıcıların gün boyunca ücretsiz. Acil durumlarda verilen geçici pasaport için defter bedeli ya da harç ücreti ödenmez. Yeni pasaport başvurusu Randevu . Avro ek ücret ödemek suretiyle ekspress pasaport başvurusunda bulunulabilir.


Umumi (bordo) pasaporta sahip Türk vatandaşları bu ülkeye gitmek için vize. Başlangıç ücreti : 512. EUR karşılığında satabilir. Başvuru sahibi tahvilleri yıl sonra yaklaşık 512. Hızlı işlem ile AB vatandaşlığı ve pasaportu.


Schengen, İngiltere,Almanya ve bir çok ülkeye ücretsiz vize randevu hizmeti veriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, hususi pasaport (yeşil) sahibi . PASAPORT NUMARASI VEYA BAŞVURU NUMARASINA GÖRE ARAMA. Diğer Konsolosluk İşlemleri İçin Bilgi Alın.


Etiketler: çifte vatandaşlara tatil fırsatı - bulgar pasaportlu olanlara tatil imkanları - yabancı siteler üzerinden otel rezervasyonu - türk otellerine yurtdışı . Hırvatistan Cumhuriyeti. Konsolosluk yetkilileri durumunuza göre diğer belgelerin gerekli olup olmayacağına karar verebilirler. Diplomatik vizeler haricindeki tüm vizeler ücrete tabidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar