22 Ağustos 2018 Çarşamba

Bizim antalya haber

Vahalarda da çeşitli palmiye türleri bulunur. Tekstil, kimyevi ürünler, petro- . Belge türü , Pasaport. Jeita-Harissa-Byblos turu – Öğle yemekli $ 900.


Gezi bilgilerini ve kayıt formunu indir. Fas turları ile egzotik ve büyüleyici bir yolculuğa hazır olun.

Vizesiz turlar arasında yer alan Fas, şimdi tüm gezginlere unutulmaz bir deneyim vadediyor. Tümü, Al Marwa Rayhaan, Anjum . RDÜN TURU KASIM. Karayolu : Her Perşembe İstanbul dan Şama tren kalkıyor.


Bu yolla gelen Brezilyalı . Mısıra geçiyorsunuz. KAHİRE - İSKENDERİYE - SİNA - DEHAB - KIZIL DENİZ - AKABE - PETRA - AMMAN - EL HALİL - ERİHA - ÖLÜ DENİZ - AKKA . Gezilecek ve Görülecek Şehirler. Peygamber Efendimizin torunu Hz.

Amman Akabe Petra Wadi Rum. Lübnan Ürdün Turları (Vizesiz). Uygun fiyatlı İtalya turları, özel günlerde yurt dışına gitmek isteyen romantizm tutkunları için birbirinden güzel gezi rotaları ile ön plana çıkıyor. Klasik İtalya turu ,. Petra - Jordan One of the Seven Man-Made Wonders of the World.


En uygun fiyat ve taksit avantajıyla vizesiz Ürdün turunda… Ekim Pzt Baştan Başa Delüks Ürdün 08. Fas Turları cazip fiyatlarla seni bekliyor! Kahire - Aswan - Abu Simbel - Luksor. THY İLE TÜM TURLAR DAHİL. Bu sefer normal rotanın dışına çıkarak Ürdün turu planlamasını gün olarak yaptık.


Baharda japonya ve kore turu yaptik. Turumuzun planlanmasindan son dakika ayarlamalara kadar her asamada yardimci olan Ozan beye oncelikle tesekkur . Gün: İSTANBUL – AMMAN. Yeni Havalimanı dış hatlar . Latin Amerika Turları. Kuzey Afrika Turları. Kişi… Daha fazlası.


Siz Sadece Hayal Edin.

Find this Pin and more on Ürdün Turu by DEEPNATURE TRAVEL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar