4 Şubat 2020 Salı

İsviçre mülteci aile birleşimi

Bunun yanında resmi. Bu kesin cevaptan sonra aile birleşimi ne kadar sürer acaba bilginiz var mı? Oturum, Çalışma İzni Almak serisinin ikinci videosu sizlerle.


Bu video ayrıntılı bilgiler içeriyor. Sınırlı aile birleşimi olanağı.

Eğer bu kişiler çalışmıyorlarsa kendileri ve ailesi için yeterli finansal . Başka bir tesiste bulunan aile üyeleriniz varsa, aile birleşimi gerçekleştirme. Bu şekilde Dublin bölgesi (AB, Norveç, İzlanda, İsviçre veya Liechtenstein) adı . Uluslararası koruma başvurunuzu yaparken, sizin ve aile fertlerinizden yaşın. AEA veya İsviçre vatandaşlarının aile fertleri olan üçüncü ülke vatandaşları 54. El kitabı, uluslararası insan hakları veya mülteci hukukunu, AİHS veya AB . Süresiz oturum izni .

Buna Dublin Anlaşması denir. NOAS İltica ve aile birleşimi başvurusu olumsuz. Avrupa Birliği ülkeleri artı İsviçre , İzlanda, Lihtenştayn ve Norveç. Bir mültecinin ilk olarak kaydını gerçekleştiren ülke, o kişinin itica işlemini yapmasına kara verdi.


Aile Birleşimi (Madde 8-Dublin-III-Yönetmeliği) Başka bir AB ülkesinde . B Oturumu” aile birleşimi veya iltica başvurusu kabul edildikten sonra verilen oturma ve çalışma iznidir. Verildiği tarihten itibaren yıl geçerli. Her yıl yenilenmesi . AB üyesi olmayan İsviçre , Lihtenştayn, İzlanda ve Norveç vatandaşları. Hollanda, bin 2ile İsviçre , bin 1sığınmacı ile. Avusturyalıların, Avrupa Ekonomik Sahası ülkeleri vatandaşlarının ve İsviçre vatandaşlarının aile.


Göç bağlamında, mülteci veya diğer göçmen statüsü. Almanca, Fransızca, İtalyanca ve . C tipi oturma müsadesine sahip vatandaşları aile birleşimi kapsamında . Basel-Landschaft Kantonu.

Yeni mülteci yasasıyla birlikte iltica talebi kabul edilen mültecilerin aile birleşimi hakları daraltıldı. Mültecilerin idari kayıtlara geçirilmesi. Yabancılar Kanunu hakkında bilgiler. Eğer evlilik iltica başvurunuzun sunulmasından sonra kıyılmış ise aile birleşimi talebinizi OFII nezdinde sunmalısınız.


Hükümet her iki yılda bir maaş artışlarını. Aile birleşimi ve aile birliği hakkı nedir? Ayrılma hakkı nedir? OTURUM İZNİ VE AİLE BİRLEŞİMİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar