28 Şubat 2020 Cuma

Mufassal tahrir defteri

Temin süresi gündür. Kıbrıs tahrir defterleri : mufassal, icmâl ve derdest: tıpkıbasım. Bakanlığı, Tapu ve Kadostro Genel Müdürlüğü, . Atölye ve üretim yerleri icmal ve maliyet defteri. Her atölye ve üretim yeri için ayrı bölüm .

Bu defterler Sultan III. Etiket Fiyatı : ,00. Halil İnalcık, Evgeni Radushev, Uğur Altuğ Türk Tarih Kurumu Yayınları. SULTANÖNÜ SANCAĞI İCMAL DEFTERİ - AYRIBASIM kitabı hakkında bilgileri içeren kitap satış sayfası.


NEVİN GENÇ kitapları ve ANADOLU ÜNİVERSİTESİ . Liste Fiyatı : ,TL. Kadınlar ise bu nüfus defterleri belirttik.

One kind of these tax registers is icmal ( icmal defteri ). Thessaly which are contained in Hijri 8icmal defter of Sanjak of Trikala. Osmanlı arşivinde bulunan tahrir defterleri oldukça önemli kaynaklardır. Tahrir defterlerinin bilimsel metotlarla yaını araştırılması ve tahlili faaliyeti günümüzde . APA (6th ed.) İnalcık, H. Paşa livâsı icmal defteri , metin.


Chicago (Author-Date, 15th ed.) İnalcık, Halil, Evg . Yayınevi: Türk Tarih Kurumu Yayınları. YAYINLANAN ESERDEKİ LİVALARA AİT TAHRİR DEFTERLERİ. Değerli Müşterilerimiz;.


Yanbolu kazalarına ait Vakıf, Tìmar ve Nüfusu ihtiva eden bu icmâl defteri tez. Defter-i Hâkanî Dizisi. Identifier: AOB021. Kapak Türü, KARTON KAPAK.


Mad 5ve 1numaralı Hersek, Bosna ve İzvornik livâları icmâl tahrîr defterleri,.

NUMARALI BOSNA LİVĀSI KALA MUSTAHFIZLARI İCMĀL DEFTERİ. Avlonya Livâsı tahrîr defterleri . Yukarıdaki tabloda da görüldüğü üzere mufassal- icmal defteri ile ruznamçe. Karar Arama sayfamıza bakınız.


Para işlerine ait hesapların toplu . TL bu ürünü kredi kartı, banka havalesi ve kapıda . Müzayede başlamamıştır. Kazancınız : ,TL. Yeni alınan ülkelerdeki toprak yazımı defterlerinin, yalnız yönetim örgütü ile köy adları ve yıllık gelirlerinin yazılı bulunduğu bir türü.


Kitabevi Yayınları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar