24 Şubat 2020 Pazartesi

Sms ile kargo sorgulama

Vermiş olduğunuz siparişi aynı gün içinde kargoya verilmek olup ve verildiği an sizlere mesaj olarak kargo takip numarası gelmektedir. Resimde kırmızı kutucuk . Sorgula kısmına tıklayınız. Aras kargo takip işlemleri nasıl yapılır? Siparişleri Takip Etme. Ek bir hizmet olduğu için . Sms veya mail ile gelen kargo Takip numaranızı giriniz.


Ağustos Per İhale İlanı : Ünye Limanı. Takip kodu sipariş verdikten hemen sonra . Sürat kargodan sms olarak kargo bilgileri gelmektedir. Farklı teslimat adresine teslimat. Satın aldığım ürün hangi kargo firması ile adrese teslim edilecek? Sizinle paylaşılan takip numaranız ile kargo durumunu takip edebilirsiniz.


SUBE CANAKKALE MERKEZ” şeklindedir. SMS olarak gönderilir. Bu sms içerisinde yazan kargo takip numarası ve sms içindeki linkten olduğu gibi ayrıca kargonuzu onderozsoy. Ayrıca Mail adresinize takip linki yollanmıştır. Lütfen mesaj numaranızı ya da T. Tanıtım amaçlı sms.


Arkadaşlar bugün telefonuma bir sms geldi. Kargom Nerede Bölümünden . Sadece kargo takip diye bişey olmaz. Kampanya dönemlerinde bu süre uzayabilir. Elinize geçmeyen kargolar ile alakalı, siparişinizin durumu, kargo takibi ve kargonuzun nerede . Paket hasarlı geldi teslim almalı mıyım?


Bu bilgilendirme size ulaşmadı ise . Adresime yakın kargo şirketi yok, siparişimi . Mesaj içeriğinde bulunan kod ile ilgili . Tarafınızdan E-Mail Ve Sms Almak İstemiyorum, Ne Yapabilirim? Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir. Sizi arayan müşterilerinizin sipariş ve kargo durumlarını herhangi bir personel ihtiyacı duymadan santraliniz üzerinden . Dağıtım personelleri, maske takıp eldiven kullanıyor.


Sms ile kargo sorgulama

Bu hususta farklı bir kargo şirketiyle gönderime çıkan ürünün takip numarasını. Aşağıdaki kutucuğa takip numaranızı yazarak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar