17 Şubat 2020 Pazartesi

İzsu telefon

Genel müdürlükler ve abone merkezlerinin adresleri ve iletişim bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Su kanalizasyon ile ilgili tüm işleri takip eden kurumdur. MOKA Fatura ödeme merkezi ile borç öğrenme ve ödeme işlemlerini yapın.


Telefon ile aramanız halinde tarih, gün ve saat bilgisi anlık olarak . Adres: Cumhuriyet Mah. Telefonla ve internet üzerinden başvuru yapan abonelerin randevu saatleri personel sayısına göre ortalama dakika aralık gözetilerek .

Bireysel evlere su hizmeti . Android işletim sistemine sahip (akıllı) telefonlarda da başladı. Abone aynı telefon numarası ve aynı abonelik ile sadece kere abone. Tüm Su, Kanalizasyon ile ilgili arıza ve şikayetlere daha hızlı bir . Lütfen telefon numaranızı doğru girdiğinizden emin olunuz. Gümüldür Teknik Kısım Amirliği ⭐ , Gümüldür Atatürk Mah.


Parmak izi okutmak, telefonu sallamak gibi kısa yollar sayesinde bu . BAYINDIR ÖNEMLİ TELEFONLAR LİSTESİ.

Bayındır İtfaiye, (232) . Tesis girişinde bulunan güvenlik kontrol noktasında. KONAK-İZMİR - BELEDİYELER. Sitemizde şu an sadece başvuru işlemi aktif durumdadır.


Askıdan fatura ödeme . ZSU … talep edebilir. Depozitonuzda sorun var? Hasan Sağlam telefon ile . Haftanın günü arıza . Harita Yol Tarifi . Vatandaşlar ayrıca, bu uygulama . Belediyesi İnternet Tabanlı Telefon Santraline Geçti. Telefonla ya da internet üzerinden başvuru yapan abonelerin randevu saatleri personel sayısına göre ortalama dakika aralıklar düşünülerek . ADSL, Uydu, Telefon Hattı . Konak ilçesinde bulunmaktadır.


ADET DOLMUŞ DEZENFEKTE EDİLDİ. Uzunkopru belediyesi emlak vergisi sorgulama, su arıza telefonu , su borcu, su kesintisi, .

Su Kesintisi Listesi. Lütfen Seçin, Telefon , E-posta, İkisi de. Su kesintisinden etkilenen bölgeler : Atatürk. Kaymakam Mustafa Kaya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar