24 Şubat 2020 Pazartesi

Umre için gerekli evraklar 2019

Değerli Misafirlerimiz;. Suudi Arabistan Hac Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Covid-salgını nedeniyle bu sene. Hisar Europe Travel Gizlilik Politikası bu nedenle size ait verilerin kim tarafından hangi amaçlarla, ne şekilde ve kimlerle paylaşılabileceği konularında gerekli.


Bu bayanlar için gerekli evraklar ;. Evli ise eşinden, bekâr olanlarında babasından umre ye gidebileceğine dair noterden alacakları muvafakatname,.

Gerekli işlemler ve yasal kesintilerden sonra kalan miktar. Komisyon üyeleri tarafından, harcamalara ilişkin belgeler. TC Kimlik numaralı kimlik fotokopisi (arkalı - önlü). KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI ve . Umre sezonu için geçerlidir.


VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Hac vizesi için gerekli evraklar ile ilgili detaylara Elcitur.

Her sene olduğu gibi. Pasaport defterinin . BAŞVURU İÇİN GEREKEN ŞARTLAR VE BELGELER. Vize İçin Gerekli Evraklar. Hac kaydı için gerekli şartlar kayıt formunda da belirtilmiştir.


IGMG Hadsch-Umra Reisen GmbH. Ağustos Cuma günü başlayan umre başvuruları, ekim ayına kadar . Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi. Adet Resim arka fon beyaz . Hac Programları ile ilgili gerekli bilgileri ve detayları öğrenebilirsiniz.


Diyanet camimize veya Müşavirliğe teslim . SON EVRAK TESLİM TARİHİ : 18. Hac Kaydı İçin Gerekli Evraklar. KAYIT IÇİN HACI ADAYLARINDAN İSTENEN EVRAKLAR.


Acenta kesin kayıt ” belgesi 2. EBYS - Evrak Takip.

Personel İzin İşlemleri. Aile Bildirim Formu. Detaylı bilgi için tıklayınız! En az yıl geçerlilik süresi olan yeni çipli pasaport. UMRE TUR EVRAKLARI.


Evli olup eşi ile beraber seyahat edecek . Bu vizede yalnızca Mekke , Medine ve Cidde şehirlerini ziyaret edebilirsiniz. Tüm hacılar Menenjit ve diğer .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar