21 Şubat 2020 Cuma

Sgk earşiv

KDV düzenlemesinden önce Medula ekranında fatura sonlandırma işlemini yapmış olan meslektaşlarımız, . Evrak Teslim ve Arşiv Uygulaması v2. SGK faturası kesmeden önce Medula Sistemi üzerinden oluşturacağımız sonlandırma için Fatura Numarası gerekmektedir. Bu nedenle SGK için GİB . Bu işlem geriye dönük gün içinde yapılabilecektir ancak bu süre içinde SGK Faturası dışında e - arşiv fatura kesmesi gerekenlerin taslak (rezerv) . SGK Muhasebe Servisi ile yaptığımız görüşmelerde e - arşiv fatura kontrollerinde en fazla karşılaşılan hatalar tarafımıza iletilmiştir. Eczane E Arşiv fatura kesme ÜCRETSİZ GIB PORTAL. Be Medula sisteminden.


Muhasebe Bürom tarafından yüklendi e-arşiv portaldan eczane sgk ya nasıl fatura kesebilir. Güncellenmiş örnek! Nelere dikkat edilmeli? Birçe Onay tarafından yüklendi SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA E-ARŞİV FATURA VE E. GIB ÜZERİNDEN E ARŞİV FATURA KESME YÖNETİMİ HAKKINDA. ADANA SGK İTİRAZ-DOZ DÜZELTME FAX.


E - arşiv fatura uygulaması ile dijital ortamda hızlıca fatura oluşturabilir ve e-faturaya kayıtlı. SGK Teşvik Hesaplama Türkiye. E arşiv fatura ve E- Reçete uygulamasına geçilmesinden dolayı, manuel reçetelerin tasniflenip kurumlarına gönderilmesiyle ilgili Sosyal . Bazı meslektaşlarımız tarafından “A”, . Fatura belgesinin bilgisayara indirilip sonrasında çıkarılması . SGK E-ARŞİV FATURA VE E-FATURALAR HAKKINDA. Ek dosya için tıklayınız. Arşiv faturanın teknik standartları Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca belirlenmiştir.


Elektronik Arşiv uygulaması, kağıt ortamında düzenlenme, muhafaza . SGK Kaplıca Tesisleri İle İlgili Duyuru. Rutin olarak kesilen SGK faturaları sebebiyle, eczanelerin büyük çoğunluğunun bu kapsama gireceğini düşünüyoruz. Arşiv Faturaları düzenleyebilmeleri için geçici süreliğine açılacaktır.


E-fatura ile e - arşiv fatura arasındaki fark. SGK kesilen faturalarda katılım payları ve tahsil edilen katılım payı tutarını düşüren. Sayfa › e-arsiv-fatura-.


TL ve üstü faturalar, e - arşiv fatura veya e-fatura olarak düzenlenecektir. Birliğimiz, gerekse SGK yetkilileri tarafından belirtilmiş olsa da, . Ocak ayı kesilen e - arşiv faturalarda kaşe imza eksikse farklı illerdeki Optisyenlik Müesseselerine kaşelenip imzalanması için iadeli olarak SGK tarafından . E - ARŞİV FATURA KESME İŞLEM BASAMAKLARI ÖRNEK TABLO İÇİN. E arşiv Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun olarak faturanın elektronik ortamda oluşturulması, muhafazası ve ibrazını kapsayan bir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar