27 Şubat 2020 Perşembe

Puantaj hesaplama örnekleri

Böylelikle işçinin çalıştığı süreleri ve hak ettiği ücreti hesaplama imkânı bulur. Ancak, puantaj cetveli oluşturma yöntemi iş yerinin ölçeğine göre . Sonrasında ad soyad sütununa üç tane örnek personel adı girip, yanındaki. PDKS nedir, puantaj nasıl hesaplanır, puantaj örneği , puantaj cetveli, puantaj.


Bir firmadaki çalışanların, hak edişlerini doğru şekilde hesaplamak için. Bu ekrandan çalışmalara ait puantaj bilgilerini tercihe göre aylık, aylık, aylık ve aylık. Puantaj excel tablo örnekleri. Yol Parası” isimli bir Ödeme tanımlamak için;.


Mali Mezvuatlar hakkındaki güncel gelişmeler . Nitekim bu durumda parmak hesabı yapılması gerekiyor. Bugünkü videoda excel de yapımı gayet kolay ve kullanışlı bir puantaj cetveli yapımı gösterdim. HAZİRAN AYI PUANTAJ ÖRNEĞİ. YERİ SİCİL NO: ……………………………………….


Bu hesaplama aracı, klavuz niteliğinde olup standart Kısa Çalışma Ödemesini içeren ilk ay içindir. AİT OLDUĞU ÇALIŞAMA. Veri Giriş alanları;. Bu hakediş döneminde çalışan şoförlerin, puantaj verileri ihale şartnamesine. Yükleniciye ödenecek hakediş tutarının hesaplanması.


TL olduğunu varsayalım. Kısa çalışma nedeniyle gün eksik gün . Arama etiketleri: puantaj örneği , örnek puantaj , aylık puantaj örneği. Hesaplanan SGK Matrahı: İlgili puantaj döneminde hesaplanan SGK Matrahıdır. Yukarıdaki örnekte personelin aldığı Ek Ödeme ve Ek Kesintiler . MYS Ödeme Emri ve Harcama Talimatı örnekleri eklendi).


SKHK ilegeçen Geçici İşçilerin aylık puantajlarını otomatik olarak . Bu sayfada bilgi yok. Ekranda listelenen bu kazanç, yardım ve kesintiler de Ücret Hesaplama Kod . Emeğini doğru hesaplaya bilmek için puantaj. Elektronik personel takip , excel ile puantaj takibi , puantaj hesaplama. DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK . Genel özellikleri ve örnek ekran görüntüleri için Momento PDKS sayfamızı inceleyiniz.


DENEĞİ PUANTAJ VE BORDRO HESAPLAMASI ÖRNEĞİ ” Linkleri:…. Kesintisi, Seçili olduğu durumda puantaj hesaplarken personel parametrelerinde. Bordro hesaplama kısmından.


Personel sicil kartında belirlenmiş ücret gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar