21 Şubat 2020 Cuma

Ö harfi ile eşya

O - Ö harfiyle başlayan eşyaların isimleri, eşya listesi. Eşyalar, günlük hayatımızı devam etmemiz için önemli araç-gereçlerdir. Peki O-Ö harfiyle başlayan eşyalar hangileridir? O ve Ö harfi ile başlayan eşyaların isimleri, eşya listesi.


Bunları oyun oynarken araştırma ve ödev . Baş harfi O ve Ö olan eşyalar nelerdir?

SDN Konu Dışı › Konu Dışı forum. O HARFİ Ocak Odyoskop Oje Ok Oklava Okka Olta Orak Org Otomobil Oturak Oyuncak Ö HARFİ Örs Örtü . Oyunda bir harf belirlenir ve bu harfle başlayan isim, şehir, hayvan, bitki ve eşya ismi bulunmaya çalışılır. Ancak isim bulmada bazı harfler. Herkese iyi günler dileriz. Bu yazımızda sizlere o ve ö harfleriyle başlayan eşyaların isimlerini paylaşacağız.


Diğer eşya isimlerine “ Eşyalar ” adlı . En Son Haberler - Başta öküz ve ördek olmak üzere birçok hayvan baş harfi Ö olan hayvanlar listesinde yer alıyor. Bitki-Ö isimsehirhayvan.

Türkçe ile ilgili . Yoq ki öyle bi eşya. Yorum eklemek için Giriş yap. Harfiyle Başlayan Hayvanlar. NCELİKLE MERHABA^^. RGÜ(DİKİŞ) MAKİNESİ OLABİLİR.


Thomas Saint böyle bir makine yapar ancak hiç . O harfiyle başlayan eşyalar nelerdir bunları yazımızın devamında öğreneceksiniz. Nesne ve eşyalar günlük hayatımızın her alanında karşımıza . Bu sektörde henüz firma bulunmamaktadır. Hemen ücretsiz firma ekleyebilirsiniz.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla . Gümüş Ö Harf Kalpli Bayan Kolye. Kalp deseniyle aşkı ifade eden gümüş kalpli bayan kolye modeli ile sevginiz, sevdiğiniz kadının teninde hayat bulsun. Woohooshop › Sticker-Etiket woohoobox.


Bilgisayarınızın yada diğer eşyalarınızın dış yüzeyini harf çıkartmalarıyla süsleyin, bilgisayaraınızı yada sevdiğiniz diğer eşyaları harf stickerlarınız ile . E-Hediyeci Kişiye Özel Hediyeler Kupa Bardaklar Kişiye Özel Harf Tasarımlı Kupa BardaÜrün adettir. Parti Süsleri › Eva Harfler partibeta.

Stok Durumu: Stokta var. Görüntüleme 2Görüntüleme. Sinirlendirici bir durum karşısında bağırıp çağırmak, içini boşaltmak, . Harf Sayısına Göre Kelimelerin Sıralaması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar