10 Eylül 2019 Salı

Psikoteknik geçerlİlİk süresi

SRC 1-2-3-İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. SRC için istenilen gerekli evraklar. SRC Belgesi Eğitimi İçin İstenen Evraklar ;. Arçelik firmasıyla yapılan anlaşma gereği ticari araç kullanan personellerine . Bunun için yılda bir yenilenmesi gereken psikoteknik yenileme belgesi de tıpkı ilk başta .

PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ RUHSATLANDIRMA SÜRECİNDE. YAPILMASI GEREKENLER. Psikoteknik sınavı nedir? Trafik tescil şube müdürlüklerine yazılmış dilekçe. ULUSLAR ARASI SÜRÜCÜ BELGESİ.


Bakanlığı genelgesiyle Aralıktan itibaren ticari araç sürücülerinin psikoteknik teste girip rapor alması. Tarihine Ertelendi. Web sayfamızdaki yazımızı inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Kullanılacak dikkat testinde veri elde edilmesi gereken kriterlerden, performans kalitesi, görevin ne kadar hatasız yerine getirildiğini göstermelidir . Src belgesi hakkında bizi twitter de takip edebilirsiniz. Sayılı Taşıma Yönetmeliğine göre ticari araç kullanan şoförlerin alması gereken bir . Src Belgesi,Src Kursu, Src Belgesi Nasıl Alınır? Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve . Kayıt için Gerekli Evraklar Nelerdir? Ehliyet yenileme için gereken evraklar ve işlemler;.


Ehliyeti alınan adaylar, psikoteknik teste girerler. SRC Kursumuza kayıt olmaları için bazı evrakları onlardan talep etmekteyiz. UYGUNLUK DÖNEMİ İÇİN İSTENİLEN ŞARTLAR. Src İçin Gerekli Olan Evrak Listesi.


Beylikdüzü, esenyurt, büyükçekmece psikoteknik belgesi, Beylikdüzü, esenyurt, büyükçekmece src. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR. SRC belgesini alanlar, SRC belgesine de sahip olurlar.


Src Belgesi ne işe yarar? Yurtiçinde yolcu taşıyacakların sahip olması gereken belge türüdür.

SRC BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR z . Kamyon kullanmak için ayrıca sürücülerin K yetki belgesi, SRC belgesi ve psikoteknik raporuna ihtiyaçları vardır. K Yetki Belgesi Nedir – Nasıl Alınır? Kurs merkezinin yukarıdaki şartları karşılıyor olması sonrasında bağlı bulunan belediyeye giderek burada ruhsat almanız gerekir. Ticari araç kullanacak olan kişilerden istenen belgeler zaten . Kimlik Fotokopisi,.


Diploma Fotokopisi,. SRC sahibi olmaya mı karar verdiniz! Adet Biyometrik Resim,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar