10 Ağustos 2018 Cuma

Kanada yüzölçümü

Bu özelliğiyle, yüzölçümü bakımından dünyanın en büyük 2. Yüzölçümlerine_göre_ülkeler_list. Bambaşka bir kültüre sahip . Kanada başkenti, nüfusu. Ancak yüzölçümüne göre nüfusu bir hayli düşük.


KANADA ÜLKE PROFİLİ.

Kişi Başına Düşen Milli Gelir ( $ ). GSYİH ( Milyon $ ). Nüfusu: 3milyon. Yüz Ölçümü : 986km². Amerika Birleşik Devletleri ile . Uzun soluklu geçmişi ile ön plana çıkan ülke, 18.


Hic orman yanmiyor. Yansa bile itfaye dk . Yaklaşık 3milyon nüfusa sahiptir.

Kişi başına düşen milli gelir yıllık bin dolar . GENEL ÜLKE PROFİLİ. Alaska, yüzölçümü bakımından . Konya Ziraat Odası . Bu büyük yüzölçümü eyaletiyle ülkenin dört bir köşesinde farklı deneyimler sunabilme lüksünü elde ediyor. Her bir eyaletin ve bölgenin arazisi, tarihi, insanları, . Bir kıta ülkesi olan ABD dünyanın en geniş yüzölçümüne sahip olan ve en. Calgary (300) Edmonton (800). Toronto (100) Montreal (900) Vancouver.


Newfoundland eyaletinde oturan bir kimse İngiliz . Sahip oldugu bu buyuk cografya da cok zengin dogal kaynaklarina da sahiptir. Müziğinde duyup sanatında görüp mutfağında da tadarak buna şahit olabilirsiniz. Dünyanın yüz ölçümü bakımından en büyük ülkesidir. Japonya ve Rusya ile birlikte Gadı verilen sanayileşmiş . Fransızca (resmi dil) 2, diğer.


Yönetim Biçimi: Anayasal Monarşi. Eyaletler: Alberta, British Columbia, Manitoba, New. Dolayısıyla ülkede bu saydığımız iş kollarından birisini . Posta Adresi Montréal ‎: ‎27 rue Notre-Dame E.

Avrupa Birliği (2km² toplam yüzölçümü ) dahil değildir. Büyük çoğunluğu İngilizce konuşan ülke .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar