7 Ağustos 2018 Salı

Köftelİk bulgur teknİk şartname

TEKNİK ŞARTNAME HÜKÜMLERİDİR. Tane iriliğine göre “iri pilavlık bulgur ” grubunda olacaktır. Durum buğdayından üretilmiş olmalıdır.


Ambalaj üzerinde bulgurun elde edildiği buğday türü yazmalıdır. SATIN ALINACAK EMTİANIN ADI. PİLAVLIK PİRİNÇ (BALDO) PAKET. Yemekler sunulan teknik şartnameye uygun olarak 1. TSE standartlarına uygun Gıda, Tarım ve.


Kadınbudu Köfte (2Cal). Bulgur Pilavı (3Cal). Alt Grup, Köfte çeşitleri, kez, 2. Ek: Sayfa malzeme listesi, Sayfa teknik şartname. Ek:sayfa birim fiyat cetveli , 1sayfa teknik şartname.


Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik zincirinin , adının,. Fiziksel, Duyusal, Kimyasal. Komisyon tarafından normal veya köftelik olarak belirtilir.


Pilavlar ve Makarnalar: Pirinç pilavı, bulgur pilavı, iç pilav, gökçesu pilavı, peynirli makarna vb. Ekşili Köfte , Kış Türlüsü, Zeytinyağlı Taze Fasulye, Karnıbahar Salatası. Patates köftesi Biberli bulgur pilavı. KURU GIDALAR: Pirinç, bulgur , nohut, mercimek, fasulye gibi kuru gıda.


Bu teknik şartname TRT İstanbul Müdürlüğü çalışanlarına verilecek, yerinde üretim. Teknik şartnamede Ürün . Pilavlık ve piyasadaki iri bulgur özelliğinde olacaktır. Kuru Gıdalar: Pirinç, bulgur , nohut, mercimek, kuru fasulye gibi kuru gıda maddeleri temiz, bityeniksiz, kuru küfsüz, kokusuz, böceksiz normal irilik ve . Piliç Izgara Köfte , Piliç Topkapı, Piliç Pirzola, Piliç Şiş, Piliç Izgara But, Piliç Baget Haşlama,.


YEMEK HizMETLERiNE AiT TEKNiK ŞARTNAME. Et rengi pembe veya koyu pembe, lifleri ince, orta yağlı, yağ rengi açık krem ve tam etli olmalıdır. Teslim edilen parti et ürünleri içerisinde sakatat, iç yağ ve diz.


Merkez: Küçükkcamlıca Mah. No: 346Üskudar-İstanbul Türkiye Fabrika: Gerede Organize Sanayi Bölgesi No: 101-Gerede-Bolu Türkiye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar