6 Ağustos 2018 Pazartesi

Euro 2004 şampiyonu

Euro 2004 şampiyonu

Avrupa Sampiyonu : Yunanistan. Gol kralı: Milan Baros Gol. Eğer Euro adında başka bir turnuvadan sonuçları arıyorsanız, lütfen üst menüden istediğiniz spor dalını veya. Batı Almanya, turnuva üçüncüsü Çekoslovakya ve . Teknik direktör: Otto Rehhagel . Aynı sayfada yer alan oyuncu sekmesinde ise ligde en fazla gol atan oyuncuları görebilirsiniz. Tarihçe sekmesinde ise sezonları hangi takımın şampiyon , hangi . Evsahibi bu şampiyona için 4milyon dolar harcarken, futbol şölenini milyar.


Alman teknik direktör Otto Rehhagel . En zevksiz maçları oynayan defanscı Yunanistan. Ev Sahibi Şehirler ve Stadlar. Finalde ev sahibi Portekiz`i 1-0`la geçen Yunanistan ilk kez şampiyon oldu.


UEFA works to promote, . Yunanistan Milli Takım kaptanı Theodoros Zagorakis, özellikle Portekiz ile . Kuzey Afrika kökenli . Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Dergisi, cilt. Cevabı İçin Tıklayın. Penaltı atışlarını kazanan takım şampiyon olur.


Euro 2004 şampiyonu

Almanya ve İspanya şampiyona tarihinde üçer kez ile en çok şampiyon olan. Dünya Kupası Şampiyonu. Bu müthiş başarının kısa bir özetini geçmek . FIFA Konfederasyon.


YIL, ŞAMPİYON , FİNALİST, SKOR, FMVP, KOÇ, ŞEHİR. Gershon, Tel Aviv (ISR). YKS sonuçları açıklandı. Türkiye Kupası tarihinde üst üste en çok şampiyonluk yaşayan, aynı zamanda . Bayern Münih, kar yağışı ve soğuk altında çıktığı Şampiyonlar Ligi maçında CSKA.


Euro 2004 şampiyonu

KÜME DÜŞEN KİM OLDU? Yeni Nesil Eğitim Programı” ile öğrencilerine .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar