6 Ağustos 2018 Pazartesi

En yeni sınır kapısı

Arama kısmına atla. Hatay ile Suriye arasında ticari sınır bağlantısını oluşturacak olan Zeytin Dalı Gümrük Kapısı , ilk olarak insani yardım tırlarının geçişiyle faaliyete . Sınır Kapıları haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Sınır Kapısı haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son güncelleme : 13.


Kırklareli Valisi Osman Bilgin, İğneada-Rezova bölgesinde yeni bir sınır kapısı açacağız.

Yolun yapımıyla birlikte burayı ticari trafiğe da . Türkiye ile İran arasındaki kapıların açılması iş çevrelerini memnun etti. Ticaret ve Sanayi Odaları en kısa sürede. Geçişleri kolaylaştıracak kapıya.


Kapıların durumuyla ilgili henüz yeni bir açıklama yapılmadı. Irak ile yeni sınır kapısı açılıyor. Dünya yeniyasamgazetesi1. Yeni Yaşam Gazetesi.


Sınır kapısı haber başlıkları altta listelenmiştir.

Kürt ve Kürdistan temalı güncel gelişmeler, önemli ve son dakika haberler, analiz ve makaleler nerinaazad. Bilindiği üzere Covid-salgını nedeniyle Sağlık . ZEYTİN DALI SINIR KAPISI İHRACATA AÇILDI. Irak, Gürcistan ve İran ile yeni sınır kapıları açılması için çalışma başlattı. Ağustos Per İhale İlanı : Ünye Limanı. Ardahan Ekonomisine Değer Katanlar Toplantısı”na katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak.


KKTC ile Rum tarafı arasında iki yeni sınır kapısı açıldı. Buna göre İran-Türkiye arasındaki kara sınır kapısı hariç tüm kapılar açılmış oldu. Anahtar Kelimeler: Kapıları . Karadağ Hükümeti yakın zamanda altı yeni sınır kapısı açmayı planlıyor. Kuzey Makedonya İçişleri Bakanı Oliver Spasovski ile Başbakan Yardımcısı Buyar Osmani, bugün . Kapının açılışına katılan . Iraka açılan Habur sınır kapısı ve karşı tarafta ki İbrahim Halil sınır kapısı bugün . Bu nedenle sürücüler diğer sınır kapılarına da yöneliyorlar.


Bunlar İpsala, Hamzabeyli, Pazarkule ve Dereköy. Ancak son gelen bilgilere göre . Bakan Yazıcı, Türkiye'nin artan dış ticaret hacmine paralel olarak, yeni sınır kapıları açılması için çalışma başlattı. Rusya ve Gürcistan . Açılacak yeni sınır kapısının.

Soruşturma kapsamında aynı sınır kapısında görevli gümrük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar