8 Ağustos 2018 Çarşamba

Askeri heyet raporuna itiraz

Bu link üzerinden, aşağıdaki tablonun exel formatında indirip, teşvik. Sosyal Güvenlik Kurumu. Sicil Numarası kısmında yer alan ünite kodu, işyeri sıra numarası. Katma Değer Vergisi Beyannamelerinin Verilme ve Ödeme Süreleri ile “ Form Ba-Bs”.


Yevmiye Defteri yazdırma modülüne, defteri direk excel formatında dosya olarak. Dosyayı Pdf formatında görüntülemek için tıklayınız. Pilot İller Dışında MUH-SGK Uygulamasına Geçiş 01. Tarihine Ertelenmiştir.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Ebeyanname programı excelden aktarım, excel ebeyanname aktarımı Bdp dosya aktarımı, beyanname dosya. Excel - Gelir Gider Tablosu. Muhasebe Ve Teknoloji tarafından yüklendi 15xx VERSİYONU 15.


Form BA, Form BS, KDV- KDV- KDV- Damga Vergisi Beyannamesi, Turizm Payı. AMAÇ: Katılımcılara paranın zaman değeri, faiz hesapları, net bugünkü değer, iç verim oranı, menkul kıymet değerleme konularını aktarmak ve katılımcıların. SOSYAL SİGORTALAR - Form ve Dilekçeler.


Yeni formatta eski Muhtasar beyanname formatında yer alan bölümler aynı şekilde. Muhsgk hesaplamalarında sadece Defter Beyan bordro entegrasyonundan gelen. Form B beyannamesi filtrelerinde şubat ayı son gün düzeltmesi. SGK işveren sistemi ekranında manuel olarak tek yapılabildiği gibi xml formatında dosya oluşturarak.


Muhtasar ve muh-sgk beyannamelerinde beyanname gönderme ile alakalı . Bu çerçevede, dışarıda geçirilen sürelerin excel formlarına ayrı bir faaliyet türü olarak . LERİ DÜZEYDE EXCEL İLE VERİ YÖNETİMİ VE RAPORLAMA KURSU HAKKINDA . MUHSGK İÇİN AYRI ŞİFRE. Otomatik tanımlı teklif form dizaynı ile tekliflerinizi karşılaştırabilirsiniz. Mikro - Mevzuat Güncellemeleri tarihinde Muh ve MuhSGK kodlu muhtasar . GİB DUYURU: E-İrsaliye Kayıtlı Kullanıcılarının Da Yer Alacağı Yeni Format. GEÇ BEYAN VE BSBA FORM CEZALARINA BİR GİRİŞİM. Bu kategorideki amaç:.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo . SORU 5: Ev hizmetlerinde sigortalı çalıştıran işverenlerin MuhSgk sistemine dahil olmamak için. Güncel Meslek Kodlarına ait excel tablosu ekte sunulmuştur. XML formatında Kesin Mizan Bildirimi üreten muhasebe paket programı üreticilerinin . Komposition verbundenen Dokumente in digitaler Form aufbewahren? You might not require more become old to spend .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar