21 Mayıs 2020 Perşembe

Resimli çeviri

Web sitesi çeviri modunda bu servis, sitelerin . Fotoğraf üzerinden profesyonel çeviri imkanı sağlayan Protranslate online tercüme platformundan, profesyonel resim çevirici tercüman kadrosu sayesinde,. Türkçeye çeviri yaptırabilirsiniz. Kameranızı Çeviri aracına dönüştürün. Bir fotoğraf çekin ve tek bir dokunuşla fotoğrafı çevirin.


Kullanıcı oyu: - ‎21.

Bu özelliklerin yanında Görsel çeviri bulunuyor. Uygulamadaki kamera simgesine tıkladığınız zaman. TeknoKulis tarafından yüklendi resimli - İngilizce Çeviri – bab. Indirim kodları, kupon ve . Tüm çevirilere genel bakış. Resimden çeviri hizmeti ile nerede olursanız olun her ortamda ve durumda online olarak çeviri hizmeti almak istediğiniz resmi yüklemeniz gerekirken, Çevirimvar . Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın.


Zamanın Resimli Kısa Tarihi (Ciltli): Güncellenmiş Baskıdan Yeni Çeviri : Stephen Hawking, Barış Gönülşen: Amazon.

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Batman içinde, ikinci el satılık DAVA, FRANZ KAFKA, RESİMLİ VE ÖZGÜN ÇEVİRİ - KİTAPDOSTUM tarafından Batman içinde paylaşılmış DAVA, FRANZ KAFKA . JPG resminizi tek bir PDF dosyası olarak kolaylıkla çevirerek birleştirin. Resimli öykü kitapları, okuma bilmeyen ya da okumaya yeni başlamış çocuklar için az yazı ve bol resim kullanılarak oluşturulmuş kitaplardır.


NGİLİZCE SÖZLER - İNGİLİZCE GÜZEL, ANLAMLI, KISA, ÖZLÜ VE RESİMLİ SÖZLER. Tüm resimleri topluca tek bir zip dosyası olarak da indirebilirsiniz. PDF dosyanızdaki resimler başka formatlarda kaydedilmiş olsa bile . Yazar Adı: Ching, Francis D. Ana ekran üzerinde yapacağınız işlemlerin ilki üst kısımdan çeviri yapmak istediğiniz dilleri seçmek. Hemde çeviriyi yine aynı resim üzerinde size gösteriyor . Bugün sık sık sorulan Resimdeki bir yazıyı kopyalanabilir,.


Dili Algıla, Afrika Dili, Almanca, Arapça. Başarı ile ilgili hazır fotoğraflar çeviri. Her bütçeye uygun milyonlarca fotoğraf ve görsel arayın.


Zehra Doğan: Cezaevini resim stüdyosuna çevirdim. Hemen Resimli Hikayelerle Keşifler - Yazı satın alın, indirimli ve avantajlı. Pierre Loti kitapları. Geçmişinizde resim yok.

Düzenlemeye başlamak için lütfen Resmi Aç veya URL Yükle. Gerekirse dosyaların sırasını değiştirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar