18 Mayıs 2020 Pazartesi

Psikoteknik olmadan araç kullanmanın cezası

Psikoteknik Muayene ve Değerlendirme Raporu kapsamında araç. Rapor olmadan direksiyon başına geçen araç sahiplerine 88 . Trafikte özellikle ticari taşıtlarda ve ağır taşıtlarda psikoteknik raporu olmak zorundadır. Bu tarz araçları kullanan kişiler bu raporu ihmal ediyorlarsa psikoteknik.


SRC ve psikoteknik belgesi olmayan sürücülere ve araç sahiplerine, yarından itibaren. TL para cezası ) verilmektedir.

Milyonlarca ticari araç sürücü için zorunlu hale getirilen psikoteknik test için. SRC Belgesi olmayan aracı, sigorta şirketi de tanımaz. Aralık itibariyle psikoteknik test raporu olmayan araç sahiplerine 8lira, sürücülere ise 2lira cezai işlem uygulayacak. Sürücüler bu teste girerek trafikte araç kullanıp kullanamayacaklarını görmeleri gerekiyor. PSİKOTEKNİK BELGESİ: Sağlık bakanlığı tarafından onaylı kurumlar tarafından kişinin . Alkollü olarak araç kullanması nedeniyle son ihlalin gerçekleştiği tarihten . Testi geçemeyenler ticari araç kullanmaktan men ediliyor.


Bu sertifika trafik cezaları altında kontrol edilir ve sertifika eksik olsa bile ticari araçları kullanmaya devam edenlere uygulanır. Ehliyetinde önemli bir belge olan.

Ticari araç sürücüleri için psikoteknik rapor alma zorunluluğu geçen yıl bir genelge ile. Ticari amaçlı yük ve yolcu nakli yapan araçları kullanan şoförlerin, SRC belgelerinin olması gerekiyor. Araç ruhsatında ” hususi ” yazmasının bir önemi yoktur.


Denetimle görevlendirileceklerde yüksek okul mezunu olma şartı aranır. Ceza puanı uygulaması, puanlama ve trafik kazası nedeniyle sürücü belgelerinin geri. Bu madde hükmüne uymayan sürücüler derhal araç kullanmaktan men olunur.


ZEL ÖZBAY PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ. Gitmeden para verilip alınan raporlar geçersiz olduğu için hem paranız boşa gitmiş olup hem. Ceza Puanı Uygulaması ve Sürücü Belgelerinin Geçici Olarak Geri Alınması.


Sivrikaya Eğitim Kurumları olarak SRC . SRC belgesi cezası SRC belgesi olmadan taşımacılık yapan sürücülere, ruhsat sahiplerine ve . Can ve mal kayıplarını minimize etmekteki en etkin çözüm olan psikoteknik. Ticari Araç Kullanırken idari para cezası ödememek için psikoteknik belgesi alınız. Ticari yük, eşya ve yolcu taşımacılığı yapmakta olan tüm sürücüler psikoteknik. Rapor almayan sürücüler para cezası uygulanacak. Bu çalıştayda psikoteknik nedir ve ne değildir konu başlığımız olacak.


SRC belgesi almama cezası hem araç kullanan hem de kullandıran kişilere uygulanır. Sürücü belgesi olmadan trafikte araç kullanan kişiler ve ticari araç sahipleri . Sürücülerde güvenli araç kullanmak için temel olarak bulunması gereken algı,.

Kendi adına ticari olarak tescil edilmiş taşıt ve taşıtları kendi iştigal konusu ile ilgili.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar