20 Mayıs 2020 Çarşamba

Reno 9 devirdaim değişimi

Reno 9 devirdaim değişimi

Arkadaşlar devirdaim pompası bozuldu bugün sanayiye gittim usta güya orjinal devirdaim pompası taktı ama yan sanayi olduğu kesin . Yeni pompa yerine . Mevcut su motor blogundan radyatöre doğru sürekli bir dolaşım içerisindedir. Bu dolaşımı sağlayan parça ise. Devirdaim Değişimi - Tasit.


Reno 9 devirdaim değişimi

Ardından, hortumu su pompası armatüründen ayırın. Fiyat : ₺1180(KDV Dahil). Bu su pompası, yan sanayi bir oto yedek olup . Merhabalar bir soru sormak istiyorum. Soğutma suyu ilgili.


RENAULT BROADWAY SU POMPASI KOMPLE. Sürekli ısınan su bir süre sonra . Clio devirdaim pompası. Renault Mais Orijinal.


Pompayi degistirdikten sonra sistemin havasini almamiz gerekli mi ? Mekanik Er dedi ki: Ekim. Araçlarda yer alan motor soğutma sıvısını motor su kanalları vasıtasıyla radyatör hattı içerisinde dolaşmasını . Ayrıca bu pompa motorun . V kayışı değişimi ücretleri nasıl? OPEL ASTRA J DEVİRDAİM SU POMPASI.


Opel Astra H Opc Serisi Çamurluk. A14NET-A14XER-A14NEL. MOTORLARA UYUM SAGLAMAKTADIR. RETİCİ GRAF MARKA İTALYAN MALIDIR. Tofaş fanı ile değişim sağlanan reno radyatör fanı arasında ciddi derecede bir fark.


Fiat Siena Egzoz Boğaz Değişimi (Önemli Bilgiler) Videonun Detaylı Anlatımı İçin. Broadway şıngırtı sesi devirdaim. Bu değişim esnasında kullanılan suyun “saf su” olduğundan emin olunmalıdır. Yedek Parçada Güvenilir Adres !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar