18 Mayıs 2020 Pazartesi

Psikoteknik

Bu hizmeti kullanarak psikoteknik test merkezlerince ve sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı psikoteknik raporlarınızı sorgulayabilirsiniz. Uygulama Dökümanları. Psikoteknik Sınavı Nedir?


Psikoteknik

Sürücülere psikoteknik belgesi uyarısı Piskoteknik testi için sürücülerin günü kaldı, almayanlara bin lira ceza. Bakanlığı genelgesiyle zorunlu hale gelen psikoteknik test için tanınan aylık süre uzatımında son günlük zaman dilimi içerisine . Tarihine Ertelendi. Bilindiği üzere, Sağlık Bakanlığının onayı sonrasında Polis Trafik Birimleri . Hangi Evraklar Gerekir? Amacı ve İçeriği Nedir? Toplu taşıma ve ticari yük taşımacılığında sürücüler için psikoteknik test belgesi zorunluluğu bu gece başlıyor.


Belgesi olmayanlara bin lira . Sürücülerde güvenli araç kullanmak için temel olarak bulunması gereken algı, dikkat, hafıza, . PSİKOTEKNİK BELGESİ ALMAYA GELİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ! Son saat içinde alkol ya da benzeri keyif . Sürücülerin güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psikomotor yetenek düzeylerinin, kişilik . Yetkili psikoteknik merkezinde psikolog kontrolünde yasal geçerliliği olan test ve similatör işlemlerinden sonra psikolog tarafından düzenlenen raporu yetkili . Bu onay yapılmadığı sürece psikoteknik raporu üzerinde ONAY BEKLİYOR ifadesi yazacaktır. Bu ifadenin kalkması için yapılması gereken iş ve işlemler şu . Torbalı sınırları içerisinde Bakanlık onaylı cihazımız ile psikoteknik raporunuzu alabilirsiniz. Src belgesi sahipleri (yılda bir yenilemek üzere) ceza puanı veya . YETKİ BELGELERİ İÇİN BELGELENDİRME VE DANIŞMANLIK. Aklınıza takılan sorular için hemen arayınız. Karayolu taşıma yönetmeliğinin . Ticari araç kullanan, yolcu, eşya ve kargo taşımacılığı sürücüler alır.


Sende bu fırsatı kaçırma , Hemen ara. Bu değerlendirme yöntemi daha. Ayrıca 26(e) maddesi uyarınca yetki belgesi sahibine 5TL idari para cezası uygulanır.


Bireyin belirli bir işteki yeterliliğinin ortaya konması amacıyla, gerekli bedensel ve. Avrupa yakasında kurulan firmamız, kısa zamanda kendini ispat ederek psikoteknik adaylarına . Yük , Eşya ve Yolcu taşımacılığı yapan tüm ticari araç sürücüleri almak zorundadır. ALG Sertifikalı cihazlarımızla yasal mevzuat ve normlar çerçevesinde psikoteknik testleri merkezimizin huzurlu ve konforlu ortamında, genç, . Ehliyetin yasal sebeplerden ötürü geri alınması durumunda, ticari taksi ve dolmuş.


Psikoteknik

Yetkili merkezimizde psikoteknik testler, değerlendirme ve raporlama yapılarak, ticari araç sürücülerinin alması gereken psikoteknik belgesi verilmektedir. Haftanın her günü 08. Esenyurtta hizmetinizdeyiz.


Yetkililer bu tarihten itibaren psikoteknik belgesi olmayan ticari araç sürücülerinin trafiğe çıkamayacağını açıkladı. Göstergeler olumlu ise, rapor verilir. Genç, dinamik, tecrübeli ve uzman kadrosu ile yenilikçi bir psikoteknik merkezi olarak en son sistem test cihazları (ALG test sistemi) ile hizmet vermekteyiz. Ehliyeti olanlar ve yapılan işe uygun bir mesleki yeterlilik belgesine sahip olanlar psikoteknik testine girebilir fakat yönetmelik öncelikle ehliyetin yeterliliğinin .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar