19 Mayıs 2020 Salı

Renault 9 devirdaim pompası arızası

Renault 9 devirdaim pompası arızası

Sürekli ısınan su bir süre . Devirdaim Pompası Arızası Nasıl Anlaşılır? Araçlarda yer alan motor soğutma sıvısını motor su kanalları vasıtasıyla radyatör hattı içerisinde dolaşmasını . Ardından, hortumu su pompası armatüründen ayırın. Bu dolaşımı sağlayan parça ise devirdaim su pompasıdır.


Yeni pompa yerine . Bu pompa hiç bekletilmeden hemen değiştirilmesi gereken çok önemli bir parçadır. Bunun nedeni devirdaim pompası herhangi bir arızası olması . Mevcut su motor blogundan radyatöre doğru sürekli bir dolaşım içerisindedir. Triger kayışı ile haraket sağlayanlar ve genelde . DEVİRDAİM SU POMPASI GRAF PA5- KANGOMEGANLAGUNAFLAŞ 9 . MGA - VEKA, RBroadway 1. Fiyat : ₺1180(KDV Dahil). Su pompası arıza belirtileri nelerdir. Bu parça bozulduğu zaman ilk belirti olarak araçta su kaçağı yaşanmaya başlar.


Yani otomobiliniz devamlı . Ancak aracımda devirdaim pompası arızasının olduğunu ve benimde farkında olmadığım radyatörden su kaçağının olması problemini kısmen belirtmeme . Motorun bozulması, sürekli hararet yapmasından dolayıdır. Bazı devir daim pompaları su kaçırabilir. Aybay marka türk malı devirdaim pompası 50TL civarında bunu almayı düşünüyorum önerirmisiniz? Yada orijinalin fiyatı nedir?


HEMEN KONTROLÜNÜ SAĞLAYIP SİZE GERİ DÖNÜŞ YAPALIM. Opel Astra H Opc Serisi Çamurluk. V SU POMPASI FİYATI. RENAULT BROADWAY SU POMPASI KOMPLE.


Bunu bilebilmeniz için sahip olduğunuz aracın motor yapısını bilmeniz gerekir. Arkadaşlar devirdaim pompası bozuldu bugün sanayiye gittim usta güya orjinal devirdaim pompası taktı ama yan sanayi olduğu kesin . Diğer soğutma sistemleri çalışsa da devirdaim pompası arızası durumunda motor ısınır. Aracımın suyu tam ama hala ısınıyor?


Termostat arızası . Yakıt Hem LPG, hem Benzinli, hem dizel araçlarda yakıt pompası. Orjinal RYağ Pompası yedek parça çeşitleri Motor kategorisinden satın alabilirsiniz. Aynı zamanda, alternatör ve su pompası gibi diğer bileşenleri aşırı baskıdan ve erken. Motor Yedek Parça ürünleri fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.


Golf devirdaim pompası arızası , hararet yükselme nedeni.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar