6 Aralık 2019 Cuma

İşletme defteri megep

Ormanı koruma ve bakımı amaçlı orman yolu yapımı ve. Bisiklete Yan Teker-Denge Teker Montajı play_arrow. Karadeniz insanının el yapımı go-kart arabası olan tornet ile teyze bir tura çıkmış ancak virajı alamayınca uçuşa. Evlerinin bitişiğindeki kiliseden tut, ev yapımı Bolu rakısıyla kurulan. Sokakta oynayarak, sosyalleşen, çelik çomak oynayan, tornet yapan, . Tencere kapağını araba direksiyonu gibi kullanmak.


Kalem Ucu, toprak , kum vs. Camları tutucu cam macunlarını sıyırmak ve . TEKERLİ TORNET YAPIMI. Barzo TV tarafından yüklendi Affan dededen kalan. Aracı yönlendiren direksiyon ve tekerleği olmalıdır. Araca içinden veya dışından herhangi bir enerji . HKN GENÇ tarafından yüklendi Formulaz - Formula Laz - Go Kart Yapılışı Ağaç sandalyeden.


Tahta arabalar yapımı , tasarımı ve kullanımı açısından ciddi mühendislik, el becerisi. Tahta araba tane tekerlek, direksiyon , tekerleği ikişer ikişer birbirine . Direksiyonu tahtadan değil de iple kontrollü yaparsanız daha iyi olur. Tahtadan bir de direksiyon ayarlanırdı. Bazısı ayaklarla, bazısı da ip yardımıyla yapılan direksiyonla hem . Limon, yarın tornet yarışı var, gelsene.


Bende bir tane fazladan var. Bazı şehirlerde tornet denen, iyi yapılmış böylebiraraba asfaltzeminde çok iyi hareket. Araba şekli verilmiş telinuzunbir sapıolur, ucu bükülerek direksiyona.


Saha darlığından icat edilmiş “ Japonkale”ler. NG SOKET, adet, 10. DİREKSİYON KUTUSU TAMİR TAKIMI, adet, 1. Yokuşun tam ortasında tornet en yüksek hıza ulaştığında direksiyonu hafif sola kırdığımda tornet bütün gücü ile . Yani tüm aksamlar el yapımı olmak zorunda. Bunun direksiyonu felan baya teferruatlı.


Tornet : “ Tornet oyuncağı, bir tahtanın iki tarafına yere değecek şekilde rulmanları monte edip beton. Tabi performansı en iyi olanı, arka rulmanları büyük , ön rulmanı küçük yandan tek direksiyonlu. Bunların üzerine ise, direksiyon vazifesi görecek.


Resim 2: Direksiyonlu “ tornet ”. Oyuncağın oynanışı: Oyuncak, direksiyonundan tutularak kontrol edilir. Soru: Siz çocukken ne gibi oyuncaklarınız vardı ? Cevap: Plastikten direksiyonlu arabam ve tornet vardı. Altı çizili sözcüklerdeki yapım ve çekim eklerini göstererek belirtebilir . TORNET OTO KİRALAMA OTOMOTİV MÜHENDİSLİK İNŞAAT.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar