18 Aralık 2019 Çarşamba

Polyamid kumaş tayt

Polyamid kumaş tayt

Stok kuru fit poliamid elastan sıkıştırma tayt spor kumaş için . Promosyon Fiyatlarla. Birtakım belli başlı bazı aşamalardan geçerek üretimi . Naylon kumaş olarak da bilinen poliamid kumaş plastikten yapılmıştır. Gümüş iyonlu tayt ararken içindekilerde polimid olduğu yazıyordu sizce bu ne . Siyah Seamless İz Yapmayan Tayt.


Polyamid kumaş tayt

Arkadaslar gecen ay kendime alt termal tayt aldim. Ancak ayni kumastan yapilan ust termel icligi de aldim. Desenlerinizi bastıracağınız en uygun baskı altı kaliteyi bulmak için kumaş koleksiyonu tablomuza bir göz atın!


Mayo, çamaşır ve aktif giyim ürünleriniz . Polyester ve Polyamid. Pamuk, yün ve ipek gibi doğal olmayan, fabrika . Parlak Kumaş Tayt -Lacivert. Nefes alan hızlı kuruyan polyamid ve yumuşak kumaştan üretilen tayt. Tayt Yapısı, Lycra Poliamid Ana Kumaş.


Mevsim tercih edebilirsiniz. BU ÜRÜN SİZİ BEDENE KADAR İNCE GÖSTERİR. Bölgede Anında Farkedilebilir Etki 1. Esnek kumaŞı sayesinde vücut hatlarınızı daha belirgin gösterecektir. Tayt , biz kadınlar için bu kadar pratik, kombinlemesi kolay, yok kadar hafif,. Viskon Kumaş Nedir?


Aynı pamuk gibi selülozdan meydana gelir. Konfeksiyon Örme İle Üretim hayatımıza başlayıp kısa zamanda örme kumaş. Geri dönüştürülmüş polyamid çift katlı t-shirt, 79. TL - Bisiklet yaka, çift katlı tişört. Spor yaparken, Doremi tayt farklı renk ve kumaş kaliteleri ile modellere ayrılır.


Polyamid kumaş tayt

Toparlayıcı tayt - 0. Kumaş yapıları ise polyamid , lycra olarak üretilir ve denizde uzun süreli bir . Yüksek Bel Kemerli Tayt. YÜKSEK BEL TOPARLAYICI PARLAK BIKER ŞORT TAYT - FÜME. Kumaşın yapısal özellikleri, ürünün ömrünü, kullanışlılık . Bu tip kumaşlar oldukça esnektir ve sporcu sütyenleri, tozluklar, tişörtler, iç çamaşırları, taytlar , bikiniler ve bunlar gibi pek . Mikrofiber kumaşlar polyester ve polyamid olarak adlandırılan iki bileşenden elde edilen mikrofiber ipliklerinden elde edilir. Derecelik Suda Elle Yıkayınız, Gölgede Kurumaya Bırakınız, Ağartıcı . Numune Bedeni: Mankenin üzerindeki ürün S bedendir. Bazı tayt türlerinin içerdiği polyamid kumaş türü polyester gibi insan yapımı olan endüstriyel bir kumaştır.


Ayrıca dünyada üretilen ilk sentetik liftir ve mekanik . Profesyonel e-ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır. Evde, Sporda, yürüyüşte, koşuda rahatlığı, nefes alan yumuşak kumaşı ve trend renkleriyle parlak tayt ! KargoTeslimat. Filtreleme Sıralama.


Polyamid kumaş tayt

Sıralama Seçiniz, Fiyata Göre (Artan), Fiyata Göre (Azalan), Ürün Adına Göre (AZ), Ürün Adına Göre (ZA). Parçadan Oluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar