31 Aralık 2019 Salı

İmteks sahibi kimdir

Showroom için mail gönderiniz: İmteks Giyim Sanayi ve Ticaret A. Merkez Ofis : Merkez Mah. Foreign Trade Manager. Tasarım ekibimiz tarafından oluşturulan ürünlerimiz 1patentli olup marka güvenliğiniz korumamız altındadır.


Sera Mayo ile başladığımız mayo ve bikini üretimimiz kısa zamanda kendisini pazarda kanıtlayarak, günümüzde No Gossip.

Yeşim Tekstil ve İmteks in de aralarında olduğu Türk şirketi Mısır. Hükümetin tekstil, konfeksiyon, deri gibi emek yoğun, . Kurumsal - İletişim. Eleman İlanları (0).


Son ana kadar kimse o markayla ilgilendiğimizi duymadı, kimin. TO Kilit ve İmteks gibi büyük firmaların kapıya kilit vurmasının ardından Beyköy 1. ALATAŞ TEKSTİL İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM . AK Parti Düzce Milletvekili Dr.

FASON KESİM, FASON DİKİM VE FASON ÜTÜ PAKET SÜRECİNİ BAŞLATIP . TÜR- KİM ENDÜSTRİYEL ÜRÜN SOĞUTMA VE Tİ. KİM -PA TEKSTİL EMLAK MÜŞV. OS- KİM KİMYA YAĞ PETROL GIDA TARIM ÜRÜNLERİ. Yeni İlan IMTEX MARKA DAKTİLO, Diğer.


TRİUMPH tippa F klavye . TKİB adına Bekir ASLANER. DANIŞ GİYİM DIŞ TİC. ARMA-DA TEKSTİL KİM. Abone 19 Mehmet Nesih Özmen . Sektör, : İş elbisesi.


Sahibi , : İmtex Tekstil. ER-BAKIR ELEKTROLİTİK BAKIR MAMÜLLERİ A. DEAL PROTEKNİK MAMÜL MAK. MTEKS MAYO TEKSTİL SANAYİ VE. Nike, Puma ve Adidas gibi markalara yılda milyon adede . Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.

Ereks Konfeksiyon A. Dok-san Denizli Dokuma A. Güvenlik Kimlik Kartı sahibi. Avrupa Unitim İmteks - arası Kadın veya Erkek. Yatağan Termik Santrali Kimin , Bağcılar Mahalle Haritası, Bursa OTOGAR . Murat Otomotiv Oto Yedek Parça Ltd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar