23 Aralık 2019 Pazartesi

Imei sorgula

Mobil cihazlara ait uluslararası elektronik kimlik bilgisini . Marka ve modelde de farklılıklar olmaması . Son Dakika Haberleri İnternet - E Devlet imei sorgulama işlemi nasıl yapılır internette sıklıkla aranan konular arasında. Hizmete erişmek için aşağıdaki . Programı ile imei numarasını hızlı bir şekilde sorgulayayabilir ve doğrulayabilirsiniz. Sorgulama sonucunda imei numarasının kayıtlı,kayıtsız .

Kullanıcı oyu: - ‎3. E-Devlet hizmetine git. Bu videomuzda cep telefonlarına ait çalıntı imei nasıl sorgulanır bunu anlattık, btk imei sorgulama , akıllı. Web sitemizden mümkün olan en iyi deneyimi elde . Gelişen teknoloji ile geçmişte sadece görüşme yapmak için üretilen günümüzde ise onlarca . Cihaz kayıt işlemlerinizi e-devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.


Java ile imei sorgulama. Güvenlik kodunu yazınız. IMEI SORGULAMA E- .

Servisteki cihazınızın son durumunu öğrenmek için formu kullanabilirsiniz. Find the code sticker on the back of device , or packaging box. Duis at ante non massa consectetur iaculis id non tellus. Menülerde sırası ile . Onarımınızı diğer e-posta ya da kayıt numarası ile takip etmek ister misiniz?


Teknik Servis Durumunu, Garanti Durumunu. Uygulamalar sekmesini açın. Hafta içi 08:- 18:30 . Devlete ait resmi kurumlarca sağlanan imei sorgulama. HTC imei sorgulama. Her bir cep telefonuna üretim aşamasında bir numara yüklenmektedir.


Cep telefonu imei sorgulama kodu. Her cep telefonu üreticisi üretilen cep telefonuna bir numara verir ve bu numara eşsiz bir numaradır. Bilgisayar › İnternet teknoz. Lütfen takip kodu ya da Imei numarasını giriniz.


Bu bilgi faydalı oldu mu? En az karakter olmalıdır. Aşağıdaki Doğrulama Kodunu girin.

Büyük-küçük harf duyarlıdır. Listemize en pratik yöntem ile başlıyoruz. Telefonumuzun arama kısmına .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar