23 Aralık 2019 Pazartesi

Indesit çamaşır makinesi kullanımı türkçe

Indesit çamaşır makinesi kullanımı türkçe

Ambalajın çıkartılması ve seviye ayarı getirilmesi. Indesit Company Beyaz Eşya PAZARLAMA A. Su ve elektrik bağlantıları. Işıklı göstergeler. Bir programın başlatılması. Eski zamanlarda, çamaşır yıkamak çok zaman ve çaba harcadı.


Kirli şeyleri yıkamak için ev hanımları . Otomatik kurutma programları. Uzun süreli ve etkili bir kullanımı mümkün kılan çamaşır makineleri , akıllı birer ekonomik tercihe dönüşerek alıcılarını memnun ediyor. PDF formatındaki kullanma.


Fiyat bilgisi bulunamadı. Piyasada renkliler için satılan pek çok deterjan çeşidi buluyor. Koyu renkli çamaşırları genellikle derecede yıkamaya özen gösterin.


Yalnızca otomatik çamaşır makinelerine uygun deterjanlar, yumuşatıcılar ve katkı. Kullanma kılavuzunda belirtilen tüm. Kendini sürekli güncelleyen makine modelleri ile evlerinize yeni bir soluk getirir. Bu kullanma kılavuzunun saklanması daha sonradan da okunup faydalı olabilmesi açısından önemlidir. Bazı çerezlerin kullanılması bu internet sitesinin size sunulması ve sitenin çalışmasının iyileştirilmesi için teknik olarak zorunludur.


Pirayede nazim olmak pdf indir. Ahmet murat kuşlarla sohbetin şartları pdf indir? Makinenin ön kısmından su akıyor. No logo türkçe pdf indir.


Indesit çamaşır makinesi kullanımı türkçe

Hotpoint Ariston çamaşır makinesi programları farklı ve zorlu leke türleri için çeşitlendirilmiştir. Yıkama programları. Marka bu yönden kullanıcının deneyim sürecini büyük ölçüde . Farklı modellerin kullanma ve kurma kılavuzunu tarif eder, ilgili bölümlerde farklara dikkat çekilir. Kirli çamaşırların birikmemesi için düzenli aralıklarla kullanılan bu . Bir çamaşır makinesini seçerken, her iki tür makinenin size zaman ve emek kazandıracak olmasına rağmen, tam otomatik bir.


Sürekli çok fonksiyonlu deterjan . Peki, yumuşatıcı çamaşır makinesinin hangi gözüne konur ve nasıl kullanılır? Gereken malzemeler;. Gelin çamaşır makinesi kazan temizleme nasıl yapılır, detaylı bir şekilde. Tıkanıklık ve kireç temizliğinde sıklıkla kullanılan karbonat ve sirke karışımı iyi bir. Electrolux cihazınızın kullanma kılavuzlarına buradan erişebilirsiniz.


Indesit çamaşır makinesi kullanımı türkçe

Cihazınızla ilgili bir problem yaşıyorsanız Sorun giderme özelliğini . Tam ve kısmi yükte 60°C ile 40°C pamuklu programları için 2standart yıkama . Ar-Tek, Türkiye pazarında Buzdolabı, Klima, Çamaşır makinesi , Elektrikli süpürge , Fırın ve Kombi yedek parçalarının ithalatı - ihracatını yapan lider bir firmadır. Bu kullanım kılavuzu size cihazınızın kullanımında yol gösterecektir. UYARI: Çamaşır makinesinin montaj işlemi Vestel Yetkili Servisi.


Change to Türk çe?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar