1 Temmuz 2020 Çarşamba

Telefon kamera ayarları indir

Telefon kamera ayarları indir

Kolayca telefon ya da tablet tüm . Kullanıcı oyu: - ‎273. ISO, deklanşör hızı, pozlama ve daha fazla ayarları manuel olarak kontrol etmeyi sağlıyor. Akıllı telefon kameralarının geldiği noktada, akıllı telefon fotoğrafçılığı adı. Fotoğrafçılıkla aranız olsun ya da olmasın yeni bir akıllı telefon alırken cihazın kamera kalitesine dikkat edersiniz değil mi? Elbette cep telefonları.


Telefon kamera ayarları indir

Muhteşem bir arayüze sahip olan bu uygulama ile telefonun kamera özelliklerini. Pixel ve Nexus telefonlarda çalışır. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını Ayarlar. En iyi pozlamayı seçme. Pozlama ayarlarını değiştirmek için, Manuel modda iso öğesine dokunun ve ayarı seçin.


Size en yakın Nokia telefonlar Bakım merkezinin konumuna bakın. Cep telefonu ve Mobil cihazlar yetkili servis merkezlerimiz Pazartesi . Otomatik Mod ayarına. Farklı ortamlar ya da aydınlatma koşulları için kamera ayarlarınızı ustalıkla kullanmak mı istiyorsunuz? Pro mo kamera ayarlarınızı profesyonel portreler çekmek için ayarlamanızı sağlar.


Telefon kamera ayarları indir

ISO ayarı : Aşırı karıncalanmayı önlemek için ISO ayarını düşük tutmanız. Kamera ayarlarını elle ayarlayın. Açıklama: IOS kamera izleme uygulaması. Yükle : Masaüstü Bilgisayarlar İçin.


Cihazlarım sekmesinde SD kart ayarlarını yapmak istediğiniz kameranın yanındaki i işaretine basınız. Logitech Capture Video Kaydetme ve Akış Yazılımını İndir. Yeni web kameranızı bağlar bağlamaz yüksek kaliteli video içeriği kaydetmeye başlayın. Her ne kadar kamera birimi dışa doğru çıkıntı yapsa da, telefonu herhangi bir yüzeye,.


Ekran ayarları içinden renk profilini değiştirebilirsiniz. Birçok manuel ayara sahip bir kamera uygulamasıdır. Zoom Uygulama Ayarları Nasıl Yapılır? Zoom uygulaması kamera kapatma seçeneği de sunuyor.


Android için Camera FV-uygulamasını indir. Skype Ekran Paylaşımı ve Tüm ayarlar. Casus kamera uzaktan telefon kamerası açma özelliğinde yer alan gizli video çekim ile cep. Manuel pro moduyla, telefonun enstantane hızını kontrol edebilirsiniz. Kısayol menüsünden erişilebilen kamera ayarları aşağıdadır: Efekt - bir.


Telefon kamera ayarları indir

Kabul Et ve İndir seçeneğine dokunun. Web kamerası ayarları - Web kameranızın parlaklığını, karşıtlığını ve diğer ayarlarını özelleştirin. Bu kullanım kılavuzu kameranızın akıllı telefon ve mobil cihaz kurulumu için detaylı bilgiyi. Ayrıca aşağıdaki QR kodlardan telefonunuza uygun olanı taratarak ta indirme.


Haikon Uzaktan İzleme Nasıl Yapılır? Instagram uygulamasında ve telefonun kendi kamerasında. Sonraki makaleInternet Download Manager 6. Full Katılımsız İndir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar