24 Temmuz 2020 Cuma

Tofaş amerİkan park lambasi

SINIF GARANTİLİ CAN-BUS. Amerikan Park Modülü modelleri, amerikan park modülü markaları,. Fiat Volkswagen Seat Grubu Gibi Arıza Lamba Problemi Olan Araçlarda . Merhaba arkadaşlar. Tıkla, en ucuz amerikan park seçenekleri ayağına gelsin. Ferahlı Mahallesi içinde, ikinci el satılık tofaş coliver amerikan park lambası - Semih Amasya tarafından Ferahlı Mahallesi içinde paylaşılmış tofaş coliver . Tüm araçlara uyumludur.


Kırmızı kablo ise park lambasına T bağlantı ile bağlanarak montaj tamamlanır. Aynı işlemler diğer fara da yapılmalı. Bu modül bağlanacaksa . Satıcı: Aksoy Tuning.


NASIL MONTAJ YAPILIR? Amerikan park uygulaması Amerika üretimli araçlarda gelen bir özelliktir. Ama şu var led ler az akım çekerler. Buda sinyalin düzgün çalışmasını engelleyebilir ek olarak lamba patlak uyarı lambası var ise onu yakabilir. Kanun çerçevesinde bazı yasaklar var ve sürekli de getirilmeye devam ediyor.


Bağlantı şeması kutu içindedir. Amerikan Sinyal Modülü Takım Amg Tip American Park Sinyal Lambası Takım Duylu Ankara Karlık Yeni Model Şahin. Her markaya uygun far ve lamba çeşitleri Tekzen. SİNYAL VERİLDİĞİNDİĞİNDE SİNYAL . Park lambasini farin icinden cikartin.


Simsi o sinyalden gelen kabloyu park lambasinin soketlerinin arkasinda metal uclari gozukur bi birine . Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. Arıza lambasına karşı geliştirişmiş tasarıma sahiptir. ARIZA LAMBASI YAKMAZ. BMW, AUDI, VW GİBİ LÜKS . Bildiğiniz gibi bu elektronik modüller sinyal lambalarının park lambaları ile beraber sürekli yanmasını sağlamasıyla meşhur. Amerikan görünümlü Kırmızı ve sarı ışıklar Adet Yardımcı Ürün Ne Alabilirim ? Sari Kırmızıdır Sinyal ve Park Lambası olarak kullanılabilir.


Tofaş amerİkan park lambasi

Henüz inceleme yapılmadı. LED AYDINLATMA ÇEŞİTLERİ .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar