24 Temmuz 2020 Cuma

Tofaş amerikan park yapımı

Tofaş amerikan park yapımı

Aracını kişiselleştir! Amerikan Park nedir? Hangi modülü almalı ve montajı nasıl yapılıyor? Kırmızı kablo ise park lambasına T bağlantı ile bağlanarak montaj tamamlanır.


Tofaş amerikan park yapımı

Aynı işlemler diğer fara da yapılmalı. Bu modül bağlanacaksa . Tofaş - Doğan , 4gün önce geçtim muayeneden , Herkes kullanıyor satın alıp . Genellikle alınan modülün yanında bağlantı şeması gelmektedir. Buna dikkat etmek gerekiyor.


Yeni tip modülün yanında bağlantı şeması gönderiliyor. Oldukça basit şekilde montaj yapılabiliyor. Eliniz bu tarz işlere yatkın ise kolaylıkla montaj yapabilirsiniz. Ana SayfaFevzi Çakmak ve çevresinde Motosiklet ve Diğer Araçlar. Montaj nasıl yapılır?


Sinyale giden artı uçlu kablo kesilerek ampule giden tarafa kırmızı kablo, kesmeden önce ampule gelen tarafa siyah kablo bağlanır. Arkadaslar bugun gidip biraz park modülü arastirdim ila arasinda fiyatlari değişiyor. Normalde sinyal sağ ve sol olarak anahtarla yanar.


Bugün araca amerikan park bağladım. Teamtofas, tofaş kullanıcılarının soru sorabileceği, sorunlarını çözebileceği ve araçlarını modifiye etme hakkında bilgilerin bulunduğu forum. MODÜL 12V İLE ÇALIŞIP 11W ENERJİ HARCAR.


MONTAJI BASİT OLUP MONTAJ ŞEMASI VE AÇIKLAMALAR PAKETİN İÇİNDEDİR. Arkadaşımın elinde sinyaller için amerikan park modülü vardı bir baglıyalım dedik elimizdeki şemaya göre bağladık güzelde oldu ama söle bir . TURBO TOFAŞ AMERİKAN PARK (USA) ve SİNYAL KARARTMA YAPTIK ! Browse tofaş amerikan park nasıl yapılır image gallery - you may also be interested in nacolebrasier also abnewberryxoxo. Tıkla, en ucuz amerikan park seçenekleri ayağına gelsin. Parklar kapalı iken akım tüketimi sıfırdır.


Kompakt tasarımı ile montajı kolaydır. Soketli yapısı ile . Ayrıca vatandaşların bayram ziyaretlerini kolaylıkla yerine getirebilmesi amacıyla cadde üstündeki park alanları da ücretsiz olarak hizmet . Ağustos Per İhale İlanı : Ünye Limanı. Evde künefe yapımı sandığınız kadar zor değil. Renault ve Tofaş fabrikalarında parça yokluğundan üretim durdu.


Tofaş amerikan park yapımı

Paket içeriği Modül-kabloları ve kullanım klavuzu. Download Accent Era.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar