20 Temmuz 2020 Pazartesi

Turpak montaj servisleri

Ve Montaj Elemanları. Sodexo Fuel Pass kart ise, montaj gerektirmeyen, elde taşınabilen, . TTS ile ilgili bilgiler için tıklayınız. Otobil Montajı Minibüs 0: 52.


TTS Filo sahiplerine akaryakıt kullanımlarında tam kontrol olanağı sunar. Araçlara takılan taşıt tanıma üniteleri ile kimlik ve yakıt sarfiyatı bilgileri kontrol altında .

Güncel Akarykıt Pompa Fiyatları? TAŞIT TANIMA SİSTEMLERİ - AutomatIc. Aşağıda yer alan listeden seçeceğiniz ilde yer . Montaj : Ücretsiz yapılacaktır, kullanım bedeli alınmayacaktır.


Taşıt Tanıma Montaj. YAKITMATİK, aynı zamanda taşıtların km takibini basit ve güvenli olarak yakıt alım anındaki zamana göre takip eder. Araç üzerine takılı olup, ona ait bilgileri içeren bir tür ünitedir.


Bu ünite herhangi bir Petrol Ofisi istasyonundan araca akaryakıt dolumu.

TTS hizmeti veren Petrol ofisi ,Shell ve Opet istasyonlarından. TURPAK montaj servisini . Applı Yakıt Ekipmanı ücreti ödemezsiniz. Araç tanıma sayesinde farklı bir araca yakıt alınmasını engellemiş olursunuz. ASİSTAN HİZMETİ ve ÜCRETSİZ MONTAJ HİZMETİ.


Turkcell ve Petrol Ofisi işbirliği ile akaryakıt harcamalarınızda tasarruf sağlayın. Cep telefonunuza göndereceğimiz montaj şifresi ile size en yakın servis. Fatura, kredi kartı ve araç bilgilerini de ekledikten sonra size bir montaj şifresi . Petrol Ofisi taşıt tanıma sistemleri ile yakıt kontrolü sağlanmakta, araçlara montajı yapılan veya plaka tanımı yapılan PO taşıt tanıma sistemleri ile müşterilerin . Sürücü Tanıma Modülü.


Araçlara montaj yapıldıktan sonra, müşteri araçları AutoMatic üzerinden . Filolar araçlarının kullanım bilgilerini. MAKSİMUM KOLAYLIK ! Doğrul petrol automatic taşıt tanıma sistemi, Denizli. STANBUL - MASLAK (SHELL), MAS PETROL ( SHELL ), Kadri VAROL, Eski Büyükdere Cad.


Her taşıt tanıma sisteminde olduğu gibi Petrol Ofisi yetkilileri tarafından araçlara bazı parçaların montajı yapılmaktadır. Aynı zamanda araç bakım, servis ve yağ .

Araç Montaj Bayileri Toplantısında yaptı ve. Kobitsa - PO taşıt tanıma sistemi sayesinde hafifleyecek. Yakıt Ofisi, Petrol Ofisi AutoMatic sistemi ile entegre halinde çalışan sizlere özel tanımlanan indirim oranıyla tüm Petrol Ofisi bayilerinde yakıt. Bu otomasyon sistemiyle, akaryakıtınızı aracınızdan çıkmadan alıp, ikmal sırasında herhangi bir.


Automatic Filo Kartları İle Petrol Ofisi Ayrıcalıklarını Yaşayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar