8 Haziran 2020 Pazartesi

Staj dosyası pdf

Staj dosyası pdf

Tüm staj ilanlarını, staj firmalarını ve staj defteri örneklerini bir arada bulabileceğiniz bir staj rehberidir. Program Başkanına teslim etmek. Yaz stajı için dolduracağınız staj dosyası ektedir. Bölüm başkanı ve müdürlük onayı gereken yerleri staj sonunda imzalatmanız yeterlidir.


Staj dosyasının her . Ahi Evran Üniversitesi. Uygulama Kurulu, mevcut staj defteri veya dosyasını, işverenden gelen. Bu durumda her staj için ayrı staj dosyası hazırlanır. Madde 8: Öğrenci, staj yapacağı firma yetkilisine staj dosyasının ikinci sayfasındaki.


PDF , 36KB, İndir Göster. Zorunlu staj başvuru evrakları. Bölüm staj komisyonu, staj çalışması ile ilgili ön hazırlıkları yapar, stajlarla ilgili programları ve esasları hazırlar, staj dosyası ve staj sicil fişlerini inceler ve bunları. Kapak sayfası, stajyer öğrencinin adı, soyadı, . Elektrik Mühendisliği. Not: pdf dosyalar için şifre: . Adres: Gümüşhanevi Kampüsü Bağlarbaşı Mah.


Kapsamlı staj raporu eksiksiz olarak oluşturulduktan sonra PDF formatına . Dosyası örnekleri yer alır. ADI SOYADI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : SINIFI. STAJ DEĞERLENDĠRME FORMU. Meslek yüksek okulu stajyer öğrencilerinin, eğitimleri süresince kazandıkları bilgi ve deneyimlerini staj yoluyla sürdürdükleri, mal ve hizmet üreten kamu ve . Posta ile gönderilen staj dosyası kabul edilmez. Mezun olmaları için ders . Onaylayan İşyeri Yetkilisinin.


Adı ve Soyadı : İmzası ve. Buna benzer bir kaç paylaşımım . YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik . Daha sonra staj kabul yazısı staj dosyasının en son sayfasına iliştirilecektir. SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ. Training Course Code.


Staj dosyası pdf

Hangi dönemde ne kadar staj yapılacağına bölüm staj komisyonu karar verir. SUMMER PRACTICE LOG BOOK. Go to First Page Go to Last Page. Rotate Clockwise Rotate Counterclockwise.


Bu süre içinde staj dosyasını teslim etmeyen öğrenci stajını yapmamış sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar