29 Haziran 2020 Pazartesi

Tez kapak sayfa numaralandırma

Tez kapak sayfa numaralandırma

Uğur Çakır tarafından yüklendi word ilk sayfada sayfa numarasını silme istediğimiz sayfada. Wordde farklı formatta sayfa numarası verme, roma rakamı . Burada word tez sayfa numaralandırma olarak da işlem açıklanabilir. Bu sayfanın düzeni özet sayfası ile aynı . Eklenen numara, o anda . Numaralandırma yapılırken giriş kısmına . TEz sayfa numaralandırma , tez içindekiler tablosu oluşturma mpindir, word sayfa silme mpindir, word. Etiket: tez yazarken sayfa numarası verme, tez yazımında sayfa. Allah razıı olsun hocam ne diyeceğimi bilemiyorum bu tez yazma.


Tez kapak sayfa numaralandırma

SBEY Kurulu - ‎ İlgili makaleler istanbul aydın üniversitesi tez yazım kılavuzu sosyal bilimler. Dış kapak dışında tezin tüm sayfaları numaralanır. Sayfa numaraları Times New Roman yazı tipinde ve punto büyüklüğünde.


Sayfa No (tüm sayfa numaraları alt ortada yazılmalıdır), AÇIKLAMALAR. Tüm sayfa numaraları sayfanın alt orta kısmına metinde kullanılan punto ile yazılmalıdır. Enstitümüz tarafından yeniden düzenlenen bu. Kenar Boşlukları Yazım Planı ve Sayfa Düzeni.


Tez kapak sayfa numaralandırma

Ancak, hem iç kapak ,. Zorunlu olarak yatay olarak kullanılan sayfalarda da sayfa numarası , dik olarak sayfanın altında ortalı olarak yazılmış olmalıdır. Kapak , Onay, Teşekkür, . Tezin tüm sayfaları numaralandırılır. Dış ve iç kapaklar ve onların arka sayfaları dışında tezin tüm sayfaları numaralanır. Tezler numaralandırılırken kapak sayfası , kabul ve onay sayfası ile ekler sayfalarına numara basılmaz.


Romen rakamları ile . Giriş sayfasına kadar sayfa numaraları roma. Bölüm ve Metin Sayfasının Belirlenmesi. Projelerde başlıklar . SBE_Tez_Yazım_Klv oim. EGE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ YAZIM KILAVUZU v2. YEMİN METNİ Sayfası.


Tez kapak sayfa numaralandırma

ONAY (Onay sayfası I ile başlar fakat yazılmaz). Bundan sonra gelen sayfalar . Giriş ve Amaç sayfasına kadar küçük Roma rakamları (i-ii- iii-iv…xv gibi) ile devam eder. Tüm yazılar düşey orta çizgi ortalanarak yazılmalı, punto harf kullanılmalıdır. Sayfalar önlü-arkalı kullanıldığında, sayfa numaraları sol üst köşe ve sağ üst köşelere yazılacaktır) İç kapak ile kabul ve onay sayfası dışındaki tüm sayfalara . Alıntı bir makaleden yapılmışsa, alıntının yapıldığı sayfa numarası parantez içi.


Telif Hakkı ve Tez Fotokopi İzin Formu. Her tez , yazanın .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar