25 Haziran 2020 Perşembe

Tam porsiyon çiğ köfte

Oses çiğ köfte , tam bir lezzet şölenidir. Birçok farklı baharat, en kaliteli bulgur, salça ve taptaze yeşilliklerle hazırlanır. Tam Porsiyon Çiğköfte 2gr. Ayrıca porsiyon isteiğimize rağmen porsiyon gönderdiler.


Ultra Mega Dürüm 1TL.

Köfte Mega Dürüm TL. Duble Dürüm 1TL. Komagene Porsiyonlar. Merhabalar, Evet arkadaşlar otuz birinci videomuzla karşınızdayız. Furkan bugün çok acıkınca çiğ köfte yemeğe.


Tadı damağınızda kalacak. Adet lavaş,marul,maydanoz,roka .

Kategoriler: Çiğköfte. Geniş porsiyonlarımızla enfes çiğköftelerimizin tadını doya doya çıkarın. Adıyaman yöresine ait bir . Bir porsiyon çiğ köfte dürüm 3kalori değerindedir. Protein çiğ köfte. Sepetiniz toplamda CO-Puan olacak ve alışverişiniz sonunda sahip olacağınız hediye kuponu değeri de: TL.


Kg lık vakum ambalajda etsiz . Paket Porsiyon (250gr). Fiyatı, : 2TL. Siparişleriniz İçin.


Normal standartlarda hazırlanıp tüketilen bir porsiyon çiğ köfte yaklaşık olarak 4kalori içerir. Bu oldukça yüksek bir değerdir, bu nedenle . Orta büyüklükteki bir porsiyon etsiz çiğ köftenin yaklaşık 2kcal değeri olduğuna göre diyet yapan kimselerde çiğ köftenin kilo yapıp . Orijinali çiğ etle yapılır ve yerinde tüketilir. Fıstıklı Tel Kadayıf Porsiyon 1TL Fıstıklı Tel .

Porsiyona dikkat edin: sıkımlık çiğ köfte yaklaşık kalori yani dilim. Mutlaka lavaşa sarmak istiyorsanız tam buğdaydan yapılmış olanı . MerkezAdres: Fatih mah. Bahçelievler Ptt Şubesi yanı Batman merkez.


Fakat çiğ köfte de sofranızda duruyorsa tadımlık olarak 1-tane yiyerek aklınızda soru işareti olarak kalacağına midenizde minerallerine ayrılması . Nucello kabartmalı Servis tabağı. Kültürel mirasımız ve damak lezzetimiz olan çiğköfteyi hak ettiği yere kavuşturmak için uzun bir yola çıktık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar