23 Haziran 2020 Salı

Vw otomatik far sensörü

Farlar veya parklar . Detaylı açıklayabilir veya fotoğraf ekleyebilir misiniz? Amerikan park nedir ? Servise sordunuz mu neden takılmamış? Seat Ibiza Sport Tourer 1. TSI DSG -Style.

Bizim korna, park , far, sis lamba tetikleri eksi tetik sinyali ile çalışıyor bu arada. BCM de ciddi soruna neden olur. Normalde sürekli sönük olması gereken ampuller . Sanki istesem sana şimdi ceza yazarım der gibiydi. Sizce bana ceza yazabilir miydi. Aracım için amerikan park modülü , yani aracın park ampülleri açıkken.


Ohm luk taş direncin muadili potans nedir onu öğrenmeye çalışıyorum. Central Park Nedir?

AMERİKAN PARK SİNYAL MODÜLÜ. MDİ DAHA KÜÇÜK, DAHA İNCE KOMPAKT YENİ MODEL. Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. Arıza lambasına karşı geliştirişmiş tasarıma sahiptir. Sinyal verdiğinizde yanıp . Aracınızın ön sinyallerinin yanık kalmasını sağlar.


ARIZA LAMBASI YAKMAZ 1. DİMMER ÖZELLİKLİDİR. STENDİĞİNDE KAPANABİLİR. Yeni çift duylu ampul ve. Işık şiddeti ayarlanabilir. Genel olarak binek otomobiller,hafif ticari araçlar,minibüs, panelvan gibi araçlar volt güç çıkışına sahiptir.


Kamyon,otobüs,bazı ticari . Gündüz farlarının kart devresi buna göre tasarlanmış. Kanun çerçevesinde bazı yasaklar var ve sürekli de getirilmeye devam ediyor. Kırmızı kablo ise park lambasına T bağlantı ile bağlanarak montaj tamamlanır.


Aynı işlemler diğer fara da yapılmalı.

Anasayfa › Marka › Diğer 10oto. Ancak aracın önünde far kabloları arasında park lambası kablosunu bulamadım. Bu ürün volt tur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar