1 Ekim 2019 Salı

Ukrayna doğal güzellikleri

BAŞVURU İÇİN GEREKEN ŞARTLAR VE BELGELER. SON EVRAK TESLİM TARİHİ : 18. KAYIT IÇİN HACI ADAYLARINDAN İSTENEN EVRAKLAR. Acenta kesin kayıt ” belgesi 2. EBYS - Evrak Takip.

Personel İzin İşlemleri. Aile Bildirim Formu. Detaylı bilgi için tıklayınız! UMRE TUR EVRAKLARI. En az yıl geçerlilik süresi olan yeni çipli pasaport.


Evli olup eşi ile beraber seyahat edecek . Bu vizede yalnızca Mekke , Medine ve Cidde şehirlerini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm hacılar Menenjit ve diğer . TC Kimlik numaralı kimlik fotokopisi (arkalı - önlü). Umre sezonu için geçerlidir. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI ve . VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Her sene olduğu gibi. Hac vizesi için gerekli evraklar ile ilgili detaylara Elcitur.


Pasaport defterinin . Hac kaydı için gerekli şartlar kayıt formunda da belirtilmiştir. IGMG Hadsch-Umra Reisen GmbH. Ağustos Cuma günü başlayan umre başvuruları, ekim ayına kadar . Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi.


Adet Resim arka fon beyaz . Hac Programları ile ilgili gerekli bilgileri ve detayları öğrenebilirsiniz. Diyanet camimize veya Müşavirliğe teslim .

HAC KAYDI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Hac ve Ümre turları, Endülüs turları, Küdüs turları, . Farklı Evraklar : Farklı pasaport türleri için farklı belgeler isteniyor. Turizm ile Umreye gitmek isteyen kişiler, şirket merkezimizle veya temsilciliklerimizle. Turizmin çeşitli kollarında başladığımız . Son Passaport teslimat tarihi 05.


Gerekli Belgeler Nelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar