30 Ekim 2019 Çarşamba

Noterden özel plaka nasıl alinir

Noterden özel plaka nasıl alinir

Araç alırken satış işlemlerini noterde yapmadan önce almak istediğiniz plakanın boşta olup olmadığını kontrol. Nüfus cüzdanı fotokopisi, araç ruhsatı ve fotokopisi ile eski plakalar hazır olduğunda randevuya gidilir. Ardından yeni plaka Şoförler Odasına bağlı plaka basım merkezlerinde yaptırılabilir. Araç alırken, noterde istediğiniz plakanın müsait olup olmadığını öğrenmeniz gerekmektedir.


Noterden özel plaka nasıl alinir

Aracın satış ya da devir işlemi noterde yapılmadan önce Emniyet Genel Müdürlüğü . Notere gittiğinizde memurlar sizden yıllık . Noterde eski plakayı teslim etmeniz gerekir. Sonrasında noteri aradım, noter de özel plakayı ankarada özel bir firma çıkartıyor dedi. Ne alaka olduğunu anlamadım ama aldığım cevap bu . Kişi özel plaka almak istiyorsa . Güncelleme: Geçen yıl noter ile araba alım satımlarında yapılan değişiklik ile artık noterden plaka talebinde bulunabiliyor ve anında size . Araba herkes için kişisel bir . Yeni yapılanma ile artık servis araçları, hatlı minibüsler ve taksi araçları gibi kendine özel bir plakaya sahip olacak.


Noterlerce başlatılan Araç Tescil işlemlerinde 36. Peki, L plaka nasıl alınır ? Plaka Nasıl Sorgulanır? Noter işlemleri için gereken bilgiler ve L plaka için gerekli evraklar ise şu şekilde:. Forumlar › Genel › Genel Sohbet otopark.


Noterden özel plaka nasıl alinir

EGM trafik tescil şube-TŞOF arasındaki kısır. Kendimi örnek alarak en basit şekilde size özel plaka nasıl alınır. Trafik Tescil Hizmetleri hakkında bilgi almak istiyorum. Tüketim Vergisi (ÖTV) ödeme belgesi, 5- Nüfus. Kendi adına nakil veya noterden plaka değişikliği için bir ay içerisinde ilgili trafik tescil kuruluşuna müracaat zorunludur.


Eski plaka noter tarafından teslim alınır. Ruhsata gerekli bilgiler işlenir. El araç alım satımı oluyorsa alım sırasında noter alıcıya plakanın değişip.


Noterden özel plaka nasıl alinir

Hali Hazırda Kullanılan Araca . Hazır hayatımda konusu gelmişken sizlere plaka değiştirme nasıl yapılır , kısaca. Boş gün seçimi yaptıktan sonra plaka değişimi işlemine devam ediyor ve . El araç alanların Noter tarafından verilen araç tesciline ilişkin geçici belgenin alt kısmında. Trafik ve Tescil Belgelerini Almak İsteyenler İçin;. Bu sayfada bilgi yok.


Peki araç plaka değişimi nasıl yapılır , gerekli şartlar ve koşullar. APP plakaların yenileme işlemlerinde herhangi bir fark. Ancak özel olarak plaka almak istediğinizi belirttiğinizde uygunluğunu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar